Şimdi Ara

E - Okul Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi ben izin kağıdı verdim okula gitmemek için. Toplamda izinli 16, raporlu 18 olacaktı. Yani özürlü devamsızlıklar toplamı 34 de kalacaktı. Takvimde 16 gün izinli gözükmeme rağmen alt tarafta toplamda 18 gün izinli yazıyor. Normal devamsızlık 9.5 olmasa sıkıntı olmaz ama böyle bir sorun yüzünden sınıfta kalabilirim. Buda ss. Yarın okula gidip idare ile konuşucam düzeltilir mi yoksa e- okul hatası mıdır?

E - Okul Hatası

Cevap bekliyorum arkadaşlar ne yapmam gerekli taktik verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi let her go -- 4 Haziran 2015; 19:27:14 >

• dert etme birşey olmaz başıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankestainMonster67 -- 4 Haziran 2015; 19:28:19 >
  • Düzeltilmez.

Gerekli cevap verildi konu kilitlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 4 Haziran 2015; 19:29:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankestainMonster67

dert etme birşey olmaz başıma geldi

Hocam ben yine de yarın gidip konuşucam. E okul saçmalığı yüzünden sınıfta kalmak istemiyorum.
  • bende o kadar devamsızlık olsa okulda uyurum
  • Haftasonlarini da yazmislar, bu yuzden dilekce yazarken haftasonlarini kapsamayan, her hafta icin ayri dilekce yazman gerekiyordu. Soyle idareye duzeltirler rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir saçmalık yüzünden sınıfta kalırsam dava açma hakkım var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: levot

Haftasonlarini da yazmislar, bu yuzden dilekce yazarken haftasonlarini kapsamayan, her hafta icin ayri dilekce yazman gerekiyordu. Soyle idareye duzeltirler rahat ol

Haftasonlarını yazamazlar hocam hafta sonları gri renkli olarak gözüküyor. Onunla bir ilgisi yok ama nerde hata var anlamadım. Alt taraftaki toplam devamsızlığı da idare giriyorsa yanlış toplamış olabilirler mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.