Şimdi Ara

E-okul Devamsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devamsızlık 16 gündü bir kaç gün önce yine devamsızlık yaptım fakat e-okula girmemişler sanırım acaba gerçekte devamsızlıkgım dahamı fazla ? yoksa sınıftamı kaldım e-okula devamsızlıkların girilmesi zorunlu gibi bi kural varmı yoksa kafalarına göremi yazıyolar ??

• benimde 2haftadır girmiyolar devamsızlığı.bekliyoruz bakalım
  • bana hemen giriyorlar... devamsızlığı tabi.
  • rapor alsanıza neden özürsüze yazdırıyorsunuzki
  • Benim şubattaki bazı devamsızlıklar girilmemiş .
    Ama 3 gün önceki girilmiş .
    Sonradan onlar girilirmi ? Çıkarmı ortaya ?
  • Rapor veren mi var
  • Benimde bi 5 gün eksiklik var ve zamanı geçmiş, yani müdür yardımcısı girmemiş şimdide 1 haftadır girmiyor izinliyiz ama ben dilekçe vermedim sanırım atlıyor bizi, ne güzel :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorumu cevaplayacak yokmu
  •  E-okul Devamsızlık

Rapor almak burada çok kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

Devamsızlık 16 gündü bir kaç gün önce yine devamsızlık yaptım fakat e-okula girmemişler sanırım acaba gerçekte devamsızlıkgım dahamı fazla ? yoksa sınıftamı kaldım e-okula devamsızlıkların girilmesi zorunlu gibi bi kural varmı yoksa kafalarına göremi yazıyolar ??

Devamsızlığı girmek zorunlu ama kafalarına göre giriyorlar orada gözüken devamsızlık gerçeği olmayabilir sen dikkatli davran
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5 TL

quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

Devamsızlık 16 gündü bir kaç gün önce yine devamsızlık yaptım fakat e-okula girmemişler sanırım acaba gerçekte devamsızlıkgım dahamı fazla ? yoksa sınıftamı kaldım e-okula devamsızlıkların girilmesi zorunlu gibi bi kural varmı yoksa kafalarına göremi yazıyolar ??

Devamsızlığı girmek zorunlu ama kafalarına göre giriyorlar orada gözüken devamsızlık gerçeği olmayabilir sen dikkatli davran

ohooo kaldım ben sınıfta sanırım bu devamsızlık yaptıgım günler için rapor alabilirmiyim acep ?

• Benim de 17,5...
    Sıcak günlerde yine sınıf bize kaldı
  • Ben sınıfta kalmayımda sınıf bende kalsın yeterki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.