Bildirim
E-Okul ACİLLL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim taktiği uygula eğer mozilla kullanıyorsan gir e-okula sağ tıkla en altta Resmi engelle de e-okuldaki bütün resimleri engelle.Peder sorarsada sene sonu yaklaştı siteye yükleniyorlar aynı sorun arkadaşlarımdada var de arkadaşlarınıda ayarla 10 numara taktik ben uyguluyorum şahsen
_____________________________ -
Bu sayfayı favorilerime ekledim titizlikle takip edeceğim.
_____________________________ "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."
Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nîn Bruinen dan in Ulaer! -
quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay
Benim taktiği uygula eğer mozilla kullanıyorsan gir e-okula sağ tıkla en altta Resmi engelle de e-okuldaki bütün resimleri engelle.Peder sorarsada sene sonu yaklaştı siteye yükleniyorlar aynı sorun arkadaşlarımdada var de arkadaşlarınıda ayarla 10 numara taktik ben uyguluyorum şahsen
Hocam süpersiniz
girişteki resmin linkini kopyala/araçlar/internet seçenekleri/gizlilik/siteler/ linki yapıştır engelle de tamam de çık
not: ie için geçerli_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay
bu taktiği uygula
benim uygulamama gerek yok:
MATEMATİK:64
KİMYA:68
COĞRAFYA:68
İNGİLİZCE:66
Diğerleri açıklanmadı hep 60 küsür geliyor
.
Orijinalden alıntı: Kuray
hosts dosyasina e okul ip site seklinde yaz belki olur
Bende öyle denedim ama olmadı acaba DNS adresini değiştirdiğim için olabilir mi?_____________________________
Game of Thrones / Breaking Bad / Stanger Things / The Walking Dead / Sherlock / The Big Bang Theory / How I Meet Your Mother / Lost / Prison Break / The Office / Vikings / Westworld / Rick and Morty / Band of Brothers / La Casa De Papel / Daredevil / The Simpsons / The Vampire Diaries / Arrested Development / Death Note / Firefly / Spartacus / Gotham / Shameless / Jessica Jones / Rome / Squid Game / The IT Crowd / Fear The Walking Dead / My Name is Earl / Misfits / Defenders / The O.C / Monk / Black Books / Spaced / Coupling / The Lost Room / Unsere Mütter,unsere Väter / Babylon Berlin / Rise of Empires : Ottomam / Dogs of Berlin / Testees -
aile koruma şifresi veya tarayıcı engellemesi
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
buradaki hosts dosyasını aç, oraya
127.0.0.1 e-okul.meb.gov.tr
yaz
bunu yaptığında hata verir tarayıcı, sayfa görüntülemiyor der, eğer istersen bir resme falan yönlendir, bakım çalışması diye yoksa herkeste açıldığını bir şekilde öğrenip şüphelenirler
(sonuna yazacaksın)
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 meselayani.com
127.0.0.1 gibi.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 6 Nisan 2010; 19:34:57 >_____________________________
-
127.0.0.1https://e-okul.meb.gov.tr/Ilkogretim/Veli/iov00001.aspx
Bu şekilde yazınca herhangi bir engelleme olmuyor. Yine de giriyor siteye.
Bu şekilde de giriyor_____________________________ 
MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver
Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder... -
Bu yöntemlere ek olarak IE - Araçlar - Seçenekler - Gizlilik - Siteler - "Link" - Engelle
dediğinizde sitedeki resim açılmıyor(engelleniyor) Sitede sorun varmış dedin mi tamamdır.
Orijinalden alıntı: Janti
127.0.0.1https://e-okul.meb.gov.tr/Ilkogretim/Veli/iov00001.aspx
Bu şekilde yazınca herhangi bir engelleme olmuyor. Yine de giriyor siteye.
Bu şekilde de giriyor
Bende girmedi işletim sistemim XP, eğer windows 7 falan kullanıyorsanız farklı olabilir, ya da hosts.msn e filan yazmış olabilirsiniz
Şu an tamamını kapatıp denedim, bu sefer oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 6 Nisan 2010; 19:50:57 >_____________________________ 
MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver
Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler