Şimdi Ara

10. Sınıfta Kaldım Okul Değiştirmek İstiyorum ( ACİL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , 10. sınıfta kaldım , durumum biraz farklı , ben izmirde güzelbahçe imkb lisesinde anadolu meslek lisesinde okuyorum. Bölümüm gemi yapımı ama anadolu meslek olarak geçiyo. Ve sayısal , benim de sayısal derslerimin hepsi 0 olduğu için 4 zayıftan sınıfta kalıyorum. Ortalama yükseltme sınavına girdim ama hiç umudum yok ve ilk sınavdan 8 aldım. Okul meslek lisesi olduğu için bu ortamdan çok fazla rahatsızım , okulda bir sürü abaza var ve ben bu ortamda hiç rahat değilim , derslere çalışasım varsa bile ortamdaki muhabbetler çok aptalca olduğu için hevesim kaçıyo , 6-7. sınıf öğrencilerin konuştuğu konular açılıyo , çok saçma sapan tipler var , muhabbet yok , bazıları okula muhabbet için mi gidiyorsun der ama cidden okul çok kötü , keşke başka bir yer seçseydim diyorum hep kendime. Ve şimdi hem kalmışken ben bu okula gitmek istemiyorum , okul değiştirebilir miyim ?

• Turgayİskeçeli T kullanıcısına yanıt
    bende teknik mesleğim müdüre gitmiştik dedi 10sınıfı tekrar okursun anca öyle olur dedi bütün mesleklerde bu şekil işliyor ama benim gittiğim düz liseydi öyle dediler . ancak sen diyon aml deyim anadolu lisesine nakil aldırcam nakil aldırmak istediğin okulun müdürüne git hemen zaman kaybetme buralardan milletin zevkini bekleyip yada güncel olmayan bilgiler verilmesin ben bu sene gittim okul kapanınca ama anadoluda işleyiş farklıdır heralde sen git sor
  • Yönetmelik gereği Anadolu Lisesine nakil yapılamaz.Benim başıma geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.