Şimdi Ara

E okul 15 tane sorumluluk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler evet şimdi üni. deyim 15 tane zayıfım olmuş lise boyunca hiç kalmadım sınıfta eğitim sisteminin yanlışığını kanıtlar nitelikte
     E okul 15 tane sorumluluk

• Sistem dogru demiyorum ama gecenler nasıl geciyor,
    sistem hep yanlıştır zaten ogrenci asla hata yapmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem kesinlikle berbat lise son sınıfım okulun ilk mezunları biz olacağımızdan mıdır nedir hiç cabalamadan sınıf geçtim bi lise 1de adam gibi çabaladıgımı hatırlıyorum geçen sene lise 3deyken 6 7 tane zayifim vardı hepsinden sözlü notuyla geçtim size yemin ederimki dil ve anlatim 0dı ortalama 10du ama sözlüme 100 verdi ve geçtim bu sene ise keyfimize diyecek yok :) :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 19 Ocak 2014; 19:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Sistem kesinlikle berbat lise son sınıfım okulun ilk mezunları biz olacağımızdan mıdır nedir hiç cabalamadan sınıf geçtim bi lise 1de adam gibi çabaladıgımı hatırlıyorum geçen sene lise 3deyken 6 7 tane zayifim vardı hepsinden sözlü notuyla geçtim size yemin ederimki dil ve anlatim 0dı ortalama 10du ama sözlüme 100 verdi ve geçtim bu sene ise keyfimize diyecek yok :) :) :)

Sonra dandik bir üniversite kazanıp mezun olup ben niye işsizim diye ağlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Sistem kesinlikle berbat lise son sınıfım okulun ilk mezunları biz olacağımızdan mıdır nedir hiç cabalamadan sınıf geçtim bi lise 1de adam gibi çabaladıgımı hatırlıyorum geçen sene lise 3deyken 6 7 tane zayifim vardı hepsinden sözlü notuyla geçtim size yemin ederimki dil ve anlatim 0dı ortalama 10du ama sözlüme 100 verdi ve geçtim bu sene ise keyfimize diyecek yok :) :) :)

Benden yana sıkıntı yok :) :) :) ODTÜ den mezun olanda işsiz kalıyo Sütçü imamdan mezun olanda önemli olan kafayı çalıştırmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 19 Ocak 2014; 19:48:55 >

• quote:

quote:

quote:

Benden yana sıkıntı yok :) :) :) ODTÜ den mezun olanda işsiz kalıyo Sütçü imamdan mezun olanda önemli olan kafayı çalıştırmak

ODTÜ'den mezun olan 100 kişide 3'ü işsiz kalıyorsa Sütçü İmam'dan mezun olan 100 kişiden 60'ı işsiz kalıyordur. İstisna örnekler olması genellemeyi bozmaz.

• 10 alan adama hoca sözlüsüne nasıl 100 veriyor anlamadım. Bizim zamanımızda da hocalar " hamama giren terler" deyip bizi soğuk soğuk terletirlerdi. Bir de " derviş dervişin arkasına sırayla geçer" sözü meşhurdu ama niyeyse hep hocalar bizim arkamıza geçerlerdi. Gün yüzü göstermediler bize. Lakin çok faydasını gördüğümü söylemeliyim. Hocalarımın hakkını ödeyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3,14159265358979323846264 -- 19 Ocak 2014; 19:56:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 tatil çalışması(10,sınıf)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ODTÜ'den mezun olan 100 kişide 3'ü işsiz kalıyorsa Sütçü İmam'dan mezun olan 100 kişiden 60'ı işsiz kalıyordur. İstisna örnekler olması genellemeyi bozmaz.

ODTÜ den banane ordan mezun olsan nolacak kendini geliştiremeden sonra cok umurumda sanki o üniversitede okumak şuan staj yaptığım yer gibi saglam bir yer bulsam üniversite bile okumam ama bakalım nolcak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

Sistem dogru demiyorum ama gecenler nasıl geciyor,
    sistem hep yanlıştır zaten ogrenci asla hata yapmaz.

doğru düzgün okumayı becer sen önce kaldım demiyorum sistem çok kolayda demiyorum tam tersine mezun olduğum lise şuanki üniversitemden daha zordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.