Şimdi Ara

E Nabızda Astım Tanısının Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün, aile hekimimizle aramızda geçen bir konuşmada vermeyi düşündüğü ilaçla ilgili (hava makinesinde inhaler ventolin falan fişman) astım tanısı girmek istemedi. (Raporları kısmında astım yoksa tanı olarak astım girmesinin sorun olabileceğini falan söyledi ama kendisiyle ilgili bir sorun mu yoksa bizi düşünerek bi sorun olabileceğini mi söyledi anlamadım). Daha önce astım tanısı konmuş mu diye baktı, ben de yazmayayım dedi. Bu 1.

İkincisi de, bir arkadaşımın arkadaşı da benzer şekilde ilaç almış doktordan ama (tam emin olmamakla birlikte) ilacı yazdırmış doktora, o da astım diye girmiş. Kendisi pişman olduğunu keşke astım diye yazdırmasaydım dmi, diye hayıflandığını söyledi.

Sorum şu, e nabızda astım yazılınca ne oluyor? Bir mantığı var mı bunun? Yoksa bir şehir efsanesi halkımızın saçma bir eğilimi mi?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman6kelimeler -- 5 Ocak 2025; 8:43:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• niye hastalığın yüzünden orda damgalı gözükesin ki mantığı var bu tarz şeylerde,bir yere başvururum astım hastası olduğum görülür sorun edilir vs,bence yazmaması daha iyi hocam ben de bu kafadayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.