knight Online el degıstırdıgınde sıfremı ve emailımı degıstırmıstım ve uzun zaman bazı sebeplerden gıremedım salak gıbıde yazmadım uzun zaman sonra oyuna gırmek ıstedıgımde hatırladıgım şifreyı kabul etmıyor emailimide kabul etmıyor tıcketda atamıyorum , kapalı hata verıyor ınternet sıtesı knıght onlıne ın yardımcı olursanız cok makbule geçer cok ıyı ıtemlerım vardı
yokmu yardım edıcek bır arkadaş
?
Premiumlu bir karakterden ticket atabilirsiniz. Mail ve şifresinizi unutmuşsunuz. Sizden esn, kredi kart bilgileri, karakterin açılış tarihi, resmi forumdaki nickiniz gibi baya birşeyler soracaktır, eğer bunlarıda hatırlamıyorsanız geçmiş olsun. En önemli faktör esn kod, kredi kart bilgisi ve karakterin açılış tarihi dir. (gün,ay,yıl olarak)
premıum olmadan tıcket atamıyormuyum ya
?
beyler lutfen yardım elımde bır suru eskı ksn var charın ıtem kılıt sıfresı var eskı emailleri var yeterlımı bu bılgıler ?
su iç bitmiş gitmiş. email yoksa yandın zaten daha ne maalesef
araştırmadan bilmeden etmeden su iç demektense sana ve senin gıbı arkadaşlara yardım etmeyi deneyelim
bende dahil bi çok kişi bu konuda sorun yaşıyoruz
ben şöyle bi çözüm buldum... bende mailimi ve şifresini hatırlamıyordum..
siteye gir.. kullanıcı adın ve şifrenle sonra welcome falan yazan bi yazı gelecek.. sonra eklentiyi gösterme yada açma diye bişey gelecek neye tıklarsa tıkla forum doldurma yeri gelecek
sonra bi mail adresi al ve aldıgınn adresi oraya yaz diger bilgileride doldur ve okeyle aldıgın yenı adrese onaylama kodu gelecektır...
bendede boyle oldu ve çözdüm 2 charımı kurtardım...
teşekkür içi ufak bi hediye beklerim:)
quote:
Orijinalden alıntı: ExCamLy
araştırmadan bilmeden etmeden su iç demektense sana ve senin gıbı arkadaşlara yardım etmeyi deneyelim
bende dahil bi çok kişi bu konuda sorun yaşıyoruz
ben şöyle bi çözüm buldum... bende mailimi ve şifresini hatırlamıyordum..
siteye gir.. kullanıcı adın ve şifrenle sonra welcome falan yazan bi yazı gelecek.. sonra eklentiyi gösterme yada açma diye bişey gelecek neye tıklarsa tıkla forum doldurma yeri gelecek
sonra bi mail adresi al ve aldıgınn adresi oraya yaz diger bilgileride doldur ve okeyle aldıgın yenı adrese onaylama kodu gelecektır...
bendede boyle oldu ve çözdüm 2 charımı kurtardım...
teşekkür içi ufak bi hediye beklerim:)
sağolasın yardumın için ama şifrem dedigim mailin şifresi değil charın şifresi :) buna varsa bu yardımın ufak degıl buyuk bı hedıyem olur sana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme