Şimdi Ara

E-mail oku SUPER HIZLI PROGRAM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Programın adı ePrompter 2.0 ve ücretsiz
    desteklediği sunucular ( AIM, AOL, Hotmail, Yahoo, Yahoo Beta, Gmail, POP3, Earthlink, Excite, Juno, Email.com, Lycos, Mail.com, Mindspring, MSN, MyWay, Netscape, Rediffmail, SBC Yahoo)

Bu program sayesinde nekadar e posta adresiniz olursa olsun aynı anda kontrol edip ve hızlı bir şekilde postalarınızı okuyup silebilirsiniz.

İNDİR

Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 Mustafa Kemal Atatürk

• eline saglık hocam güzel bi yazılıma benziyo böyle yazılımları senden bekliyoruz...
  • Çok güzel çok beğendim gerçekten...
    ellerine sağlık...
    Çok işime yarıcak...

mozilla Firefox
  • Ben nerde yanlış yaptım acaba. Okuyamıyorum mailları. update te yaptım ama olmadı gine
  • hoş bir programa benziyor
    paylaşım için teşekkürler

peki güvenliği nasıl?

Programın bana göre sadece iki kusuru var.Maillerdeki görsel uygulamaları göstermemesi ve Türkçe harfleri tanımaması.Onun dışında kullanımı çok rahat&güzel bir program.Ayrıca thunderbirddeki gibi yahoodaki mailleri açmak için YPOPs! gibi ek program kullanmaya gerek kalmıyor.
    Emeğe teşek edelim tabii ama
    Faydası hakkında objektif yorum yapalım ki kullanmak isteyenler bilgi sahibi olsun

quote:

Orjinalden alıntı: Anka_87

Çok güzel bir program,eline sağlık...

Programın bana göre sadece iki kusuru var.Maillerdeki görsel uygulamaları göstermemesi ve Türkçe harfleri tanımaması.Onun dışında kullanımı çok rahat&güzel bir program.Ayrıca thunderbirddeki gibi yahoodaki mailleri açmak için YPOPs! gibi ek program kullanmaya gerek kalmıyor.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.