Şimdi Ara

E kitap okuyuculari kobo mu calibro mu yada onerileridr acigim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi gunler forum sakinleri kusura bakmayin oncellikle sormak istedigim konun bölümü buradimi bilmiyorum forumda biraz gezindim lakin bulamadim bende buradan danismayi uygun buldum eger varsa ama basligi oraya yonlendirirseniz sevinirim
    Sormak istedigim konuya geliyim bi tane e kitap okuyucuya sahip olmak istiyorum 2 model arasinda kaldim kullananlar varsa bilgi edinebilirmiyim nette cok arastirdim fakat ogrenmek istedigim seye ulasamadim
    kobo aura 330 tl calibro ( pocketbook ) sense yaklasik 400 tl civari
    Calibronun ekraninin cam oldugunu ogrendim kilif kullanmaya gerek yok sanirim fiyatindan dolayida kobo aura dikkatimi cekiyo acaba ekrani kindlelar gibi plastikmi yoksa cammi okuma kalitesi acisindan cam ekranmi yoksa plastik ekranmi daha iyi olur kilif kullanmak istemiyorum evden disardada kullanmam sanirim
    Yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bilgisi olan var mi

• İkisinden de uzak dur. Pahalı ve dandikler. Kindle al rahat edersin.

• Konuyu dağıtmak gibi olmasın da; bu e-ink teknolojisinin göze herhangi bir zararı var mı merak ediyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?

• Yok hacam edindigim bilgiye gore normal mataa kagidiyla hic bi fark yok hatta kitaptan daha iyi oldugu bile soyleniyor lakin bi cok marka ve model var kafa karieikligina sebep

• Eskiden babilde calbrio lar 150 liraydi. Şimdi 450 olmuş alınmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kağıt gibi olmaz asla Hocam. Biraz sallamış kim demişse. Ama e kitap okuyucuların en büyük artısı birçok kitap bir tablet içinde oluyor.

Cam ekran yüksek ihtimal yansıma yapar ama plastik o kadar yansıma yapmaz bence.

Kindle almanız daha mantıklı olur. (Direkt kitabı alsanız daha da mantıklı aslında)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitap ariyorum ama bulamadim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kobo glo kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin. 60 saate yakın okuma sürem oldu. Aynı zamanda evrimagaci gibi sitelerin makaleleride pocketime dusuyoe onlarids okuyorum. Plajda güneş altında , ev ortamında, otobuste çoğu yerde kullandım ekranı muhtesem ve ışıklı

• Kobo turkiye sayfasinda kobo aura modeli 330 tl bence uygun bi fiyat gibi tabiki parasini hakediyosa

• Redible kullanıcısına yanıt
    Hocam ekranin plastik olmasi kullanim ve uzun omur acisindan bi sıkıntı cikarirmi elimizi sert dokunuslari yada uzerine biseyler koyunca kirilma ezilme olurmu yoksa el ustundemi tutmamiz gerekiyo

• xmgun X kullanıcısına yanıt
    Ben aliexpressten aldigim kilifla kullaniyorum. Cogu zaman cantaya gelisi guzel koyarim bir sorun olmadı

• Saolun hocam benim için kobo almak daha mantıkli gelmeye basladi benm aura modelini alcam kobo glo hd ler biraz pahalı calbro sense kullanan varmiki hic sense için de bi gorusunuz var mı repible

• xmgun X kullanıcısına yanıt
    Aksine glonun auro moddlinden daha ucuz olması gerekiyor.
    http://www.dr.com.tr/kobo-e-okuyucular

Auro h2o ile glo hd arasındaki farklar
    Ekran boyutu , su geçirmezlik, genişletilebilinir hafıza.

Calibre kullanmadım fakat eOkuyucuların hemen hemem hepsı aynıdır satın alırken ışık olmasına dikkat edin

• Kindle
  • Yok hocam benim alacagim kobo aura 6 multitouch
    http://koboturkiye.com/kobo-aura-6-inch-multi-touch-elektronik-kitap-okuyucu

• Kindle format degistirip atmak gerekiyomus bi de amazona uyelik ve de turkce dil secenegi yok diye biliyorum o yuzden sicak bakmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: julia dream

Konuyu dağıtmak gibi olmasın da; bu e-ink teknolojisinin göze herhangi bir zararı var mı merak ediyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Denilenlere göre yok, Kobo Glo HD ile yaptığım gözlemlerime göre de yok.

Matbu kitap ile kıyaslama isteyen arkadaşlara iki fotoğraf atayım. İlki rahatça okunabilecek ışık seviyesinde; fakat fotoğrafta parlak çıkmış, normalde çok daha mat ve güzel halde. İkinci fotoğrafta ise cihaz, sıfır ışık durumunda; dışarıda sıfır ışıkla rahatça okunabiliyor ve fotoğrafı çekerken de ilki kadar rahat olmada da okunabilir durumdaydı.

Ben siyah arka plan ile kullanıyorum, cihazı genellikle geceleri kullandığım için okuduğum kitaba ayrı bir atmosfer katıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 18 Ağustos 2016; 17:12:06 >

• Kobo glo hd aldım 4.000 sayfayı geçmişimdir normal kitap nasıl ise e-ink de o kadar yoruyor gözü. Tavsiye ederim. En büyük avantajı binlerce kitap her zaman yanınızda olabiliyor ve çok küçük bir yeri işgal ediyor.

• Siyah arka plan da yapabiliyomuyuz değişik ama güzel gibi görünüyo farklı bu deneyim katar sanırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.