Şimdi Ara

E kayıt yaptırmayıp Okulda kayıt olucaklar gelebilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sorum varda sizlere. Ben e kayıt yapmayacağım okula giderek kayıt yaptırıcam ama aklımı kurcalayan şey kayıt tarihimin 17 ağustos olması o tarihte okula gidip sorunsuz bir kayıt yapabiliyorum değil mi? kayıt kılavuzunda okulda ki kayıt tarihleri 14-18 ağustos demişlerde.Benim gibi 17-18 ağustos olan var mı? bir sıkıntı cıkmaz dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygcik -- 11 Ağustos 2017; 0:15:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• upupup

• bygcik B kullanıcısına yanıt
    üninin int sitesini takip et , gerekli belgeleri falan duyururlar , son anda sıkıntı cıkmasın , ya da gidip sorabiliyorsan sor
  • ben de elden kayıt yapıcam belge ne lazım hiç bilmiyorum ya
  • Çıkmaz fakat fakültenin kaydı hangi gün o çok önemli . 17-18 Ağustos'ta senin fakültenin kaydı mı var yoksa okulun genel kayıt tarihleri mi ona dikkat et yeter . Bence hiç uğraşma e devletten hallet
  • jackosman J kullanıcısına yanıt
    benim tarihim 17 ağustos. Tüm fakülterin ise 14 ile 18 ağustos arası okulda yapılıyor birde şunu sölyiyim e devletten kayıt yapsam bile belgeleri yine okul acılınca götürmek zorundayım yani seve seve o öğrenci işlerine gidicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygcik -- 11 Ağustos 2017; 2:28:26 >
  • Schrödinger Erwin S kullanıcısına yanıt
    gerekli evrakların hepsini halletim takipteyim sürekli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    şu evraklar hakkında bilgilendirir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Erwin

ÖSYS sonuç belgesi

Lise diploması

Kimlik fotokopisi önlü arkalı

Askerlik durum belgesi(e devletten kaydın yoksa sıkıntı yok onlar kontrol edip onay veriyo varsada cıkar yanında götür)

6 adet vesikalık foto(son 6 ayın)

ikamet adresi beyan formu(sitede 2017 kayıt kılavuzunda pdfi bulabilirsin yazıcıdan cıkarıp tükenmez kalem ile dolduracaksın)

eyvallah sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygcik

quote:

ÖSYS sonuç belgesi

Lise diploması

Askerlik durum belgesi(e devletten kaydın yoksa sıkıntı yok onlar kontrol edip onay veriyo varsada cıkar yanında götür)

ikamet adresi beyan formu(sitede 2017 kayıt kılavuzunda pdfi bulabilirsin yazıcıdan cıkarıp tükenmez kalem ile dolduracaksın)

Hocam benim e devlette kaydım var ama bu askerlik için bir belgeye falan ihtiyaç yok galiba.Çünkü bizim yaşımızda (19) daha askerlik çağı gelmiyor ki.Net bir bilginiz var mı ?

• olm arayın üniversiteyi konuşun gözleriniz pörtleyene kadar burada derman arıyorsunuz yazık

• quote:

Hocam senin evraklar farklı olabilir belki sen okulun sitesine bak eksik evrakta olursa senin için sıkıntı olur.
  • Neden internet kaydı yapmadığınızı öğrenebilir miyim?
    E kayıt yapanlar için prosedür nasıl? Diploma götürme vs yani her ne kadar int üzerinden kayıt oluyorsakta bir gidip gerekli evrakları teslim etmek gerekiyor mu yoksa gerek kalmıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaloğlu

Neden internet kaydı yapmadığınızı öğrenebilir miyim?

istanbulda yaşıyorum. Okulumla aramda 30dklık mesafe var hem okuluma gidip içini göreyim hemde kayıt işini halledeyim istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Pexagon

E kayıt yapanlar için prosedür nasıl? Diploma götürme vs yani her ne kadar int üzerinden kayıt oluyorsakta bir gidip gerekli evrakları teslim etmek gerekiyor mu yoksa gerek kalmıyor mu?

e kayıt yapıldıktan sonra okula yine saydığım bu evrakları okul açıldığı hafta götürülmek zorunda

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal1363

quote:

Orijinalden alıntı: bygcik

quote:

ÖSYS sonuç belgesi

Lise diploması

Hocam benim e devlette kaydım var ama bu askerlik için bir belgeye falan ihtiyaç yok galiba.Çünkü bizim yaşımızda (19) daha askerlik çağı gelmiyor ki.Net bir bilginiz var mı ?

askerlik belgesi banada vermedi sıkıntı yok vermediyse orada kontrol edip(1dklık iş) onay veriyorlar no problema :)

İstanbul üniversitesi hocam heralde benimde orasi.

Askerlik le ilgili hiçbir şey goturmeyecegim ben yas 18 zaten sıkıntı olmaz heralde birde fotolarin arkasina öğrenci no demisler o nasil olucak?

Kimlik yeni birde benim sorun olmaz dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegratorsss

İstanbul üniversitesi hocam heralde benimde orasi.

Askerlik le ilgili hiçbir şey goturmeyecegim ben yas 18 zaten sıkıntı olmaz heralde birde fotolarin arkasina öğrenci no demisler o nasil olucak?

Kimlik yeni birde benim sorun olmaz dimi

yok yok olmaz benimde yeni. Askerlik ile ilgili bir şey götürmene gerek yok. Ona bende yazmadım cünkü numaramı bilmiyorum :) orada yazdırırlar kesin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.