ikisinide doğrulamıştım e devlette onaylı fakat çıkmamış ne yapmam gerek böyle bir şeyle karşılaşan var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ikisinide doğrulamıştım e devlette onaylı fakat çıkmamış ne yapmam gerek böyle bir şeyle karşılaşan var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tam da bunun hakkında başlık açıcaktım aynı hata bende de oldu az önce eposta adresim gözükmüyor girmiştim oysa ki bi sıkıntı yaratır mı? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocam şimdi kayıt yapacağım da bu sıkıntı nedir anlamadım bi bilgilendirir misiniz e postanız felan nerede çıkmadı ? |
Daha iddialı olsun... Çıkanı duymadım |
Bizim her ikisi de onaylı idi. Giriş öncesi tekrar onaylattım hatta. ama sonuç bu oldu. |
ikiside onaylıydı sistemsel sıkıntı sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
E-posta ve telefon numarası hem ÖSYM sitesinde hem e-devlette aynı olması gerekiyor değil mi sonra sıkıntı olmasın |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 4 Eylül 2021; 14:4:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şuan ÖSYMde kayıtlı olan e-postam farklı hocam yeni bir e-posta ile değiştirirsem sıkıntı olmaz herhalde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archthediron -- 4 Eylül 2021; 14:3:19 > |