Bildirim
E-KAYIT SISTEM KAYNAKLI HATA SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynısı bende de oldu hocam size mail ve SMS geldi mi bana gelmedi. Sadece barkodlu belge geldi odtüyü aradım onu gördüysen tamam dedi ama yine de içim rahat etmedi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
mail sms vs gelmedi ama kayit tamamlandi dedigini icin kayit yapamaiyorum.
@-Napo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hynx -- 3 Eylül 2018; 15:51:48 > -
Bende de aynısı hocam galiba kaydı yaptık ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yarin uniye gidip sorarim hocam sinavim vardi zaten. benim kayit olmadiysa konuda haber veririm size. -
Ben de kayit yaptim ama sms mail filan gelmedi. Insallah bi sorun filan yoktur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
okula sormayi unuttum simdi aklima geldi -
kayıt yapanların %90ı bunu yaşadı merak etme. -
bana 3. adimdaki sms de gelmedi ondan mi bahsediyorsun? -
hocam bana sms ve mail gelmedi. ancak okulun sitesinde öğrenci no şifre girince kaydınız onaylanmıştır diyor. ayrıca ais te eğitim bilgilerimde de üniversitem ve bölümüm gözüküyor. barkod nedir ? şu anda kaydım onaylandı mı yoksa barkodu araştırayım mı ? -
Hocam açtım hata çıktı sonra sayfayı yeniledim kaydınız olmuştur dedi tek aşama gibi bir şey sms filan yoktu. -
Hocam kayit islemi 4 adimli evet evet yazidigin adimdan sonra 3. Adimda onaylamak icin sms gelme olayi var ondan bahsediyorum. Baya bir kiside boyle bir sorun olduysa bise olmaz galiba.
Bilsem konuyu acmazdim hocam
Aynı sorun bende de oldu. Hata verdi, 5 dakika sonra girdiğimde denediğim saatte kayıt olmuşsunuz dedi. Barkotlu çıktıyı aldım. Üniversiteye başladığı zaman mı götüreceğim bunu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 5 Eylül 2018; 14:29:10 >
gencler uniyi aradim sordum hata yok dediler sorun yok galiba -
-
Ayn beklenmedik bir hata olustu diyor yeniliyorsun geliyor.
evet hocam ben de pdfden gordum sms onayi oldugunu -
Ya ben aslında pdf den hiç incelemedim kayıt yapana kadar. Sonradan gördüm SMS onayı olduğunu. Ben kayıt yaparken hiçbir şekilde böyle bir adımla karşılaşmadım. Sende de mi böyle oldu?quote:
Orijinalden alıntı: hynx
evet hocam ben de pdfden gordum sms onayi oldugunu
evet. ama kayit yaparken atladigim 3. adim vardi o adim sms onayiydi galiba.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X