Şimdi Ara

E-kayıt ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün saat 10.03 de kaydımı tamamladım fakat kenar köşede bu bölüm 4 aşamadan oluşmaktadır diyor bende ise 3 aşama geçti. Ne telefona ne de e-maile şifre gelmedi. Kenarda 4. Bi işlem yok. Bu sonradan mı açılacak ve şifrenin gelmemiş olması normal mi? Kaydım birde Yeni açılacak olan Samsun üniversitesine yaptırdım. Daha sitesi açılmamış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sizde de böyle mi? Üç aşama mı var ilk başta.

• Uppppp

• Bilgisi olan var mı?

• Lütfen bilgilendirebilir misiniz hala kayıdı dün sabah yapmama rağmen be şifre geldi ne de kayıt ais e düştü

• Kayıt yapan yok mu?

• dair D kullanıcısına yanıt
    Dostum okul şifreni bilmiyorum onun için öğrenci işlerini ara ama ais ve e devlet öğrenci belgesi sorgulama için biraz sabret düşecektir iki tarafa da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyleki bölümüm geçen seneye kadar OMÜ deydi şimdi Samsun üniversitesi açılacakmış oraya alındı okulun şu an ne ana binası var ne sitesi ne de iletişim bilgileri kayıt yeri OMÜ yada e-kayıt gözüküyor OMÜ yü arıyorum telesekreter konuşuyor. Hala düşmedi sisteme. Baştakilerden herşeyi beklerim kayıt felan olmaz senin suçun derler. Her 5dk bir bakıyorum paranoya oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dair -- 4 Eylül 2018; 17:30:48 >
  • Uppp

• quote:

Orijinalden alıntı: dair

Hocam şöyleki bölümüm geçen seneye kadar OMÜ deydi şimdi Samsun üniversitesi açılacakmış oraya alındı okulun şu an ne ana binası var ne sitesi ne de iletişim bilgileri kayıt yeri OMÜ yada e-kayıt gözüküyor OMÜ yü arıyorum telesekreter konuşuyor. Hala düşmedi sisteme. Baştakilerden herşeyi beklerim kayıt felan olmaz senin suçun derler. Her 5dk bir bakıyorum paranoya oldum.
    Dostum gerçekten ilginç bir durum umarım en kısa zamanda hallolur bu iş. Hepimiz yeterince stres yaşadık artık yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yarında olmazsa perşembe günü Samsuna gitmeyi planlıyorum. Umarım yarına kadar hallolur. Gerçi OMÜ kayıt merkezine gitsem bile yetkililer bu durum hakkında ne kadar bilgililer o meçhul.
  • Ais eğitim bilgilerine bak gözüküyorsa bence sıkıntı yok

• Ya Sabr kullanıcısına yanıt
    Eğitim bilgilerimde hala üniversite alakalı bir şey yazmıyor. Bugün 16.00 da yaptigimdan dolayı hala guncellenmemis olabilir mi?

• Teookill T kullanıcısına yanıt
    Olabilir bekleyin 1 gün felan aceleniz ne

• Bu acele değil sadece şüphe. Sonuçta 1yıl emek verip 1 dakkikalık bir yanlışla yok olmasını istemem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.