Şimdi Ara

HANGİ KAYNAK KANALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kanalı nasıl buluyorsunuz. Abuk subuk yayınları övüp duruyor. Ayrıca dnmplus için çok harika bilmem ne diyordu ama çözdüm berbat. Birçok kişi de benimle hemfikir. Yok deneme poşetlenmiş sizin sınavda gibi hissetmeniz sağlanmış fasafiso bunlar bize soru kalitesi lazım. Ayrıca bu adam matematikçi. Her paranın kokusunu alan rehberlikçilik taslamak zorunda mı ya?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hocam en iyi kaynağı senin benim gibi öğrenciler tavsiye eder.Digerleri faso fiso

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O dnmplus videosundan sonra unsub oldum direkt

• Her üründe 100kagit gelse. 30 gün tanitim yapsa iyi para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dnmplus uzak durun kesinlikle arıdan tecrübeliyim öyle ruh sağlığı bozan tyt mat denemesi olamaz geometri bile yoktu içinde , dnmplus'ı da inceledim gayet boş bir deneme reklam ürünü zaten bahsedilen kanal daha çok arı ve 345 ve de saçma sapan yayınları övüyor arada malca bir kötü özellik söylüyor o da asıl önemsenecek özelliği olmuyor a4 kağıdından azcık küçük gibi saçma özellik. kötü özelliklerini söylemiyorum sanmayın demek için.

Yani kendi alanı dışındakiler için birşey diyemem tsf'nin soru kalitesini bilemez adam belki.
    ama insan oturur 1-2 denemesini çözer tyt matematik bölümünü kendi görüşünü ifade eder baya kötü hazırlanmış bir deneme satanda suç madem 345'e yakın bi yayınsınız bari eski basım kurumsal vs. deneme soruları isteselerdi basmak için deneme bir şeye benzerdi en azından.

Kaldırımların üstünde ne güzel bağırılır ve şarkı söylenir; kaldırımların üstünde ne güzel yıldızlara bakılır; arkadaşlarla ne coşkun kahkahalar fırlatılır ve yalnızken ve ağır ağır yürürken, için için ne güzel ağlanır.

• medness M kullanıcısına yanıt
    AYYYNEN ÖYLE. MAT KISMI COPTU ya dnmplus full rasyonel sayılarla ilgili işlem var. Adam bir bakip inceleyip objektif görüşünü söylemek yerine cok iyi diyip aldırıyor yazık günah 45 tl az para değil ya. Ayrıca a4 ten kücük muhabbeti de cok sacma napk aga küçük büyük bizi bağlamıyor😀😀 degisik bi çar gerçekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden kanal bayağı iyiydi, sonra bağımsızlığını kaybetti

• Eskiden güzel kaynaklar öneriyordu. Şimdi önüne ne gelirse onu öneriyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C115664D6 -- 30 Mayıs 2021; 0:31:18 >
  • Youtube da çoğu kanal böyle sponsorluk aldıktan sonra köpek oluyorlar (allah korusun)

• Bilin ki o kanal bir yayına medium diyorsa fosfor yayınlaeına aittir

• geçen yıl iyi gibiydi. kitap almaya çıkmadan önce bakıp öyle çıkıyordum. bu sene saçma sapan yayınların videosunu çekiyor. doğru düzgün fizik kimya biyoloji kaynağı, ayt denemesi falan bile çekmiyor. zaten bu adamın reklam yapmadığını düşünen yoktur herhalde.

• Q tv diye bir YouTube kanalı buldum yaklaşık 3-4 ay önce her branştan öğretmen var hem ders anlatımı yapıyorlar hemde kaynak tavsiyesi- rehberlik tarzında videolar yayımlıyor hocalar piyasadaki çoğu kaynağı analiz ederek öğrenci tipine göre en iyi kaynak kombisini yapıyor ben q tv den fizik mat bio kaynak tavsiyesi videolarını izledim çok başarılı bir çalışma yapmışlar tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.