Kindle ilk çıkanlarıyla olmuştur ama sonrasında yenisini aldım ki eskileri elimden çıkartıyordum. Elimde de eski modellerde Kindle Voyage var ve bir de eski Kobo dan Kobo Aura ONE var bir de renkli Kobo un Libra Colour olanı var. Bir de büyük ekranlı Supernote Manta A5 X2 seti var. Aklımda kalan ve mevcutlar arasında kıyas yaparsak çok eski olan o bahsedilen 2 model kendi arasında bile günümüzdeki siyah beyazlı olanlar ile ciddi bir fark yoktur. Elbette fark var ama azdır. Tek sorun eski cihazlarda ekran sorunları. Sararma deniliyor bana denk gelmedi eski olanlar arasında. Diğer bahsedilmeyende de belki de sorunları vardır bahsedilmemesi sorun yoktur manasına gelmez. Temkinli olmak gerekir. Mümkünse cihazı kendiniz satıcısıyla aynı şehirde iseniz buluşup kendi gözünüzle görmekten geçer inceleyin derim. Sorunlar eski yeni az kullanılmış hepsinde çıkabilir. |
E-ink tabletler ve dahası ( e-reader e-note çeşitleri ) incelemeleri ... (9. sayfa)

-
-
Hocam peki kobo aura one'ı satıyor musunuz acaba? Fiyatı nedir?
-
Şuan satmıyorum. Satmaya niyet edersem de haber veririm.
Hepsini de kullanıyorum farklı mekanlarda dağıtmışım . Bazen mobil halde uzun sürerse ufak ebatlıları vs tercih ediyorum ...
-
Hocam 2200 e kobo aura hd almak yerine 3750'e kobo aura one almaya değer mi sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyat tavsiye meselesine özellikle 2.el de riskleri de var. Şimdi kağıt üstündeki donanımlar ile sorunlu bir cihaz gelmesi ile mesuliyeti vicdanen de kabul etmemek için kesin alın demem ama alınacaksa da kontrolleri yapılsın ve belirtilmişse arızaları onun dışında da başka birşey yoksa artık karar sizin olmalıdır.
Fiyat skalası yeni modellere doğru artıyor. Şahsen 2. el piyasına da hakim değilim . Tavsiyelerim de derin ve sağlam olamaz. Genel geçer dikkat edilmesi gerekenleri vurgularım sadece.
Madem 3750 civarına çıktın o fiyatlarda da başka cihazlar var mıdır bakılmalıdır.
Birçok etmen bir kenara Aura One ekranı gömülü değil düz bu tür ekranları şahsen severim. Ekranı da ekstradan renkli ledler ile turuncu sarı tonlar veriyor ki bu çok önemli .
-
Hocam o fiyat bandında 7.8 inç e kitap okuyucu bulmak imkansız ama ürünün defosu var. Teşhir ürünüymüş ve üstünde bazı çizikler varmış. E kitap okuyucularında ışık vurunca çizikler pek belli olur mu bilmiyorum. Almak istediğim ürün de aydınlar ticaret de var sadece.
https://www.sahibinden.com/s/CQPTvec8
Bu ilana bakmadan siz olsanız elinizde ki ürünü kaça satardınız? Ordan bir hesap yapayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MahoAga41 -- 18 Ağustos 2025; 22:34:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendekiler bedavaya gidiyor ısrarla fiyatını vermek isteyenlere de 1 TL anca ikna ettim. Sanırım buradan birilerine satmayacağım tekrardan son kararım manasında ifade etmek istedim.
Fiyat için de birşey diyemem :/ . İkinci ellerde temiz kullanılmışsa ve şarj edilmesi de akım koruyucularla yapılmışsa şaşırtıcı bataryası uzun gidebilir ve beklenenden daha sağlam olabilir. Bendekiler öyle her cihazım .
Bataryası da bulunabilir mi yenisi de çıkma kullanılmış olmayanlardan temin edilebilir mi gibi detaylar önemlidir.
Verdiğiniz link bende açılmadı ama tahmin ettim :
İlan numarası şunu arattım çıktı :
1264873097
Görsellere göre fena değil. Bence alınabilir. Sırf kasası fena değil babında. Fiyatı için se birşey diyemem.
-
Çok teşekkürler abi seni de yordum kusura bakma. Yarın veya bir sonra ki gün gidip test edeceğim. Eğer okuma yaparken noktalar belli olmuyorsa alacağım. İndirim yapmadılar ama sağlık olsun bu fiyata başka bulamadım zaten bu boyutlar da. Öğrenciyim ama 4 gün depoda çalışıp çok uzun yıllar bende kalacak bir ürün almak mantıklı geldi. Hayırlısı olsun bakalım. Size de iyi geceler dilerim. Tekrardan teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X