Şimdi Ara

E-Gurme kahve rezaleti!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edit: firma yetkilisine ulaştım, sorunumla ilgilendi. müşteri memnuniyeti konusunda tebrik ederim, fakat lütfen dark roast anlayışınızı değiştirin. :)

geçenlerde sıcak fırsatlara da açmış oldukları konudan görerek, daha önce de sipariş verdiğim için güvenerek siparişimi oluşturdum. hatta konuda haklarında yapılan olumsuz yorumlara rağmen, kendilerini dahi savunmuştum.

kendileri sattıkları kahvenin türkiye standartlarının üstünde olduklarını iddia etmekte. bugün teslim aldığım 3 farklı kahve için konuşacağım.
    dark roast diye çektirdiğim kahveler yanık bir şekilde geldi. eğer dark roasttan anladığınız buysa, lütfen o sitenizdeki gurme ifadesini kaldırın rica ediyorum.

starbucks'da satılan yanık filtre kahvelerden hiçbir farkı olmayan, gövdesi sıfır, tadı kömür kıvamında bir kahveden fahiş ücret alıyorsunuz, bence size yakışmıyor bu. bu demek oluyor ki, ya siz kendi yolladığınız çekirdeklere güvenmiyorsunuz ve kahvede büyük firmalar gibi tekdüze tadı yakalamak istiyorsunuz (çekirdekleri yakarak), ya da sırf bu kampanyadan yararlananlar için bir şekilde özensiz şekilde hazırlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 21 Ocak 2020; 16:50:13 >

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • quote:

daha önce de sipariş verdiğim için güvenerek siparişimi oluşturdum. hatta konuda haklarında yapılan olumsuz yorumlara rağmen, kendilerini dahi savunmuştum
    ,

Yaa işte aldığın malın kölesi olmayacaksın. Kusurlu mal Sonunda gelir seni de bulur.
    01000010 01110101 01101110 01110101 00100000 01100011 01100101 01110110 01101001 01110010 01100101 01100011 01100101 01101011 00100000 01101011 01100001 01100100 01100001 01110010 00100000 01101001 01110011 01110011 01101001 01111010 00100000 01101101 01101001 01110011 01101001 01101110
  • Konu sıcak fırsatlar konu dışına taşındı.

Sıcak Fırsatlar Konu Dışı (Fırsat istekleri, kişisel sorular, alışveriş tecrübeleri, kargo soruları, iade prosedürleri ve diğerleri)

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Konu sıcak fırsatlar konu dışına taşındı.

Sıcak Fırsatlar Konu Dışı (Fırsat istekleri, kişisel sorular, alışveriş tecrübeleri, kargo soruları, iade prosedürleri ve diğerleri)
    teşekkürler hocam.

hâlâ cahiliz.
  • İade edilebiliyorsa etmenizi öneririm. Siteyi kontrol ettim, fiyatları da öyle normal falan değil, baya fazla. Pahalı kahve her zaman iyi kahve olmayabiliyor. Bunu kahve dünyası, starbucks ıvır zıvır yerlerde de görmek mümkün.

Orijinalden alıntı: Erkka

İade edilebiliyorsa etmenizi öneririm. Siteyi kontrol ettim, fiyatları da öyle normal falan değil, baya fazla. Pahalı kahve her zaman iyi kahve olmayabiliyor. Bunu kahve dünyası, starbucks ıvır zıvır yerlerde de görmek mümkün.
    öyle hocam. starbucks ve kahve dünyası ayrı bir boyut zaten. hem pahalıya satıp hem de rezalet kahve sunmak onlara özgü. butik kahvecileri seven biri olarak tamamiyle hayal kırıklığı oldu e-gurme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 20 Ocak 2020; 21:10:58 >

hâlâ cahiliz.
  • sanal baharattan şaşmayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

sanal baharattan şaşmayacaksın.
    sanalbaharat'ın gözünü seveyim. dark roast aldığım kahveler o kadar taze ve güzeldi ki. e-gurme'nin yolladığı kahvenin paketini açınca daha 3 gün önce öğütüldüğü yazmasına rağmen, ne taze bir kahve kokusu ne bir şey. kömürleşene kadar kavrulan bir kahveden de ancak bu kadar olur.

hâlâ cahiliz.
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    iade hakkınızın olması lazım. Bence iade için uğraşın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yıllar önce firmadan kahve almıştım ve menum kalmamıştım. firma kampanya yapınca memnun kalmadığım siparişimden bahsettim, geri dönüş aldım ve artık daha iyi çekirdeklerle daha iyi kavrum yaptıklarını söyleyince fiyatı uygun olanlardan 2 paket sipariş ettim. gelen kahveler yağlanmış ve içilemeyecek derece de yanıktı. durumu firmaya ilettim ve telefon ile dönüş yaptılar yoğunluktan böyle sorunlar olabileceğini felan söyleyip gönderilen çekirdeklerin yerine kendilerinin seçeceği 2 paket kahve göndermek istediklerini söylediler, kabul ettim. gelen çekirdekler firmanın güya premium çekirdeği olarak bahsedilen çekirdeklerdi ama yine yanık olduklarından çöp oldular. taze çekirdek alacaksanız, sanal baharat felan da hikaye, taksim gümüşsuyunda ki cafeBonacci yi tavsiye ederim.sadece yerinde satış var, haftada bir kez kavrum yapıyorlar. internet üzerinden de hackyscoffeeden memnunum sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 20 Ocak 2020; 21:44:35 >

• tahaeray kullanıcısına yanıt
    sanalbaharat hiç değilse yanık kahve göndermiyor ve poşetini açtığınızda gerçekten kahve kokusu alabiliyorsunuz. f/p her zaman.
    fakat bu e gurme denen firma hem kahveyi yakıyor, hem de dandik çekirdek olduğu bariz şeyle kendini gurme adı altında pazarlıyor. vallahi yoğunluk falan hikaye, kalite kontrolcüleri yok mu bu firmanın?

istanbul'da yaşamıyorum ama gittiğim vakit dediğiniz yere uğrayacağım. teşekkürler. ayrıca yarın tüm kahveleri iade edeceğim bu firmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 20 Ocak 2020; 23:14:8 >

hâlâ cahiliz.
  • Starbucks filtre kahveyi de beğenmiyorsan ne içecez biz?

italya ve 24 saat free wifi ile..
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Starbucks filtre kahveyi de beğenmiyorsan ne içecez biz?

italya ve 24 saat free wifi ile..
    ben beğenmiyorum, sizin damak tadınıza yanmış kahve uyuyorsa sorun yok hocam.

hâlâ cahiliz.
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    aslında tavsiye için hiciv yapıyordum.

İki tane tavsiyeniz yeter bana, şimdiden teşekkür ederim.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

aslında tavsiye için hiciv yapıyordum.

İki tane tavsiyeniz yeter bana, şimdiden teşekkür ederim.
    sanalbaharat ve Koffieboon'u tavsiye ederim. ikisi de uygun fiyatlı taze kahve satıyor. koffieboon'un n11'de mağazası var.

hâlâ cahiliz.
  • Araya yırttık don gibi gireyim

Asitik olarak düşük, yumuşak kahve önerisi verebilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Ben de 3-4 ay önce 2 çeşit kahvesini aldım ancak hiç beğenmedim.
    Kahvenin aroması olmaz mı arkadaş. Sıcak su içiyordum sanki.
    Çok da yardımcı olmadılar. Bir sonraki siparişinizde yardımcı oluruz vs. dediler de ben bir daha sipariş mi vereceğim sizden?

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed

Ben de 3-4 ay önce 2 çeşit kahvesini aldım ancak hiç beğenmedim.
    Kahvenin aroması olmaz mı arkadaş. Sıcak su içiyordum sanki.
    Çok da yardımcı olmadılar. Bir sonraki siparişinizde yardımcı oluruz vs. dediler de ben bir daha sipariş mi vereceğim sizden?
    evde moka pot varsa onunla deneyin, ya da kahve miktarını arttırın. ama haklısınız maalesef parasını hak etmeyen bir kahve.

hâlâ cahiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

evde moka pot varsa onunla deneyin, ya da kahve miktarını arttırın. ama haklısınız maalesef parasını hak etmeyen bir kahve.

Alıntıları Göster
    Evde cold brew yapmayı düşünüyorum filtreleme aşamasında hangi ürünü tavsiye edersin bir çok seçenek çıkıyor. kumaş gibi olanda var metal olanda. Birisi diyor metal olanla olmaz diğeri olur farketmez diyor.

Orijinalden alıntı: Guest-8E8240D3D

Evde cold brew yapmayı düşünüyorum filtreleme aşamasında hangi ürünü tavsiye edersin bir çok seçenek çıkıyor. kumaş gibi olanda var metal olanda. Birisi diyor metal olanla olmaz diğeri olur farketmez diyor.

Alıntıları Göster
    ben direkt filtre kahve makinesinde kapağı açıp yavaş yavaş süzüyorum makinenin bölmesinde

Kocaeli Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2014 Mezunu.
    Anadolu Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Tezli PhD.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.