Şimdi Ara

E-Devlet'ten kayıt sonrası öğrenci belgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese. Ben İstanbul Üniversitesi'ne e-devletten kayıt yaptım. Şu anda öğrenci belgesi almam gerekiyor. Ancak üniversiteyi aradığımda bana evraklarınızı fakülteye getirmeden alamazsınız dediler. Peki şu anda öğrenci olduğumu kanıtlayacak nasıl bir işlem yapabilirim ? Yardımlarınız için teşekkürler.

• Yukarı
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldım üniye göre değişiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben e devlet üzerinden aldım arkadaşlar siz de oradan alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben almaya çalıştığımda şöyle bir hata veriyor : Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı.
  • Öğrencilik belgesini edevlettrn nerden alabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AynştaynınKayıpÇocuğu A kullanıcısına yanıt
    https://www.turkiye.gov.tr/yok-ogrenci-belgesi-sorgulama buradan sorgulayın hocam ama aktif öğrencilik bulunamadı yazar diye tahmin ediyorum. ben denedimöğrencilik bulunamadı yazdı.
  • Bahsettiğiniz linkteki belgeyi yazıcıdan çıkartıp, alıp İETT'ye götürüp normal pasomu öğrenci pasosu yaptırabilir miyim? Çünkü ıslak imza veya mühür olmadığından kabul edeler mi etmezler mi bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Bahsettiğiniz linkteki belgeyi yazıcıdan çıkartıp, alıp İETT'ye götürüp normal pasomu öğrenci pasosu yaptırabilir miyim? Çünkü ıslak imza veya mühür olmadığından kabul edeler mi etmezler mi bilemiyorum

Yapıyorlar. Lisede öyle almıştım ben
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    Üniversiteden alabiliyosunuz benim bildiğim. Kendiniz başvurmanıza gerek yok

• Hocam ben Sivas‘ı kazandım, bana IETT pasosunun bi yararı olmayacak, geride kalanlar kullansın bari diyorum

Dörtçeker hocam bugün ibb beyaz masaya sordum ve bahsi geçen belge elektronik imzaya sahip olduğu için geçerli olur dediler. Bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Hocam ben Sivas‘ı kazandım, bana IETT pasosunun bi yararı olmayacak, geride kalanlar kullansın bari diyorum

Dörtçeker hocam bugün ibb beyaz masaya sordum ve bahsi geçen belge elektronik imzaya sahip olduğu için geçerli olur dediler. Bilginiz olsun

Tebrikler, yalnız sizin pasonuzu başkasında yakalarlarsa el koyuyorlar bilginiz olsun. Şoförün kartınıza bakma ve o kişiye ait değilse elinden alma hakkı var.
  • Kesin Kayıt belge cart curt safsatalarına inanmayın. Eğer e-devletten kayıt yaptıysanız o kurumun resmen öğrencisi olmuş sayılırsınız, ekstra belge falan götürmenize de gerek yok.

Benim de okulun verdiği mail adresini almam gerekiyordu, öğrenci işlerini aradım sisteme giremiyorum diye. Okula belge getireceksiniz falan salladı sonra bilgi işlemi aradım kesin kaydım gözüküyor ama bu dingiller yeni kayıtları henüz sisteme aktarmamışlar. 5dk sonra mail adresimi aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dörtçeker kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam. Turnikeli geçişlerde sıkıntı olmayacağını sanıyorum, uyarınız için ayrıca teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.