|
Edevlet gerçekten muhteşem bir platform ve büyük bir proje. Gerçekten büyük şirketlerde çalışma fırsatı buldum ve gördüklerime dayanarak söyleyebilirim ki edevlet için çalışan yazılımcılarından iş analistlerine, yöneticilerinden ürün sahiplerine kadar gerçekten kaliteli insanlar çalıştığına parmak basarım, helal olsun. Avrupa'da gelişmiş dediğimiz ülkelerde bu devlet işlerinin nasıl yürüdüğüne şahit olsanız edevlet in gerçekten muhteşem bir girişim olduğunu daha iyi anlarsınız. Bravo.
|
Vergilerilerimizi takip etmek zor oluyor artık "Vergilerim" diye bir bölüm oluşursa seviniriz.
|
Güzel olur. Tek elden her türlü kurumla alakalı işlem yapmak hatta direkt ödeme ekranının e devlet üzerinden gözükmesi gibi bir durum olursa çok kolaylık sağlar..
|
Allah razı olsun yapanlardan şükürler olsun cezadan faturaya vergiden saglik sonuclarina kadar bir çok konuda yerimden kalkmadan is hallettigim mecra
|
Doğruya doğru, e-devlet son zamanlarda yapılan en güzel icraat...
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 21 Eylül 2020; 15:7:11 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 21 Eylül 2020; 17:44:59 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Vergi borçlarım diye bölüm var zaten tüm vergileri gösteriyor günü gelmiş geçen vs... Başlığı görünce yeni vergi geldi sandım ben de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maliyenin teknoloji ile arası iyi olan vatandaşları var gücü ile devletten soğutması çabalarına darbe vuran vatandaş dostu bir uygulama. |
Cevabıma sanırım gocunmuşsun baya |