Şimdi Ara

E-devlet kaydınızın gerçekleşip gerçekleşmediğini anlamanız için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
7
Favori
6.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler; e-devlet üzerinden kaydolmuşsanız, kaydınızın gerçekleşip gerçekleşmediğini e-devletin öğrenci belgesi sorgulama ekranından DEĞİL, Ösym'nin aday işlemleri sisteminden inceleyin.

Ais'ye girin ve eğitim bilgileri butonuna tıklayın.Sonra alt tarafta Yöksis ile güncelle butonuna tıklayın.

Yeni bir kayıt çıkarsa, kaydınız yapılmıştır.Bilgiler değişmezse de henüz kaydınız gerçekleşmemiştir.

Bunu bugün öğrendim ve benim gibi bilmeyenler olabilir diye sizlerle paylaşmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faydalı up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kaydımı yaptım Ege üniversitesine yöksistende direk egenin öğrenci sorgulama sistemindende gözükmüyor, direk olmuyor bu işler sanırım.
  • Eyvallah
  • Eyvallah hocam çok sağolun

Faydalı konu UP

• Hocam ben barkodlu pdfyi bile çikarttim e devletten onayladım ama ais te gözükmüyor

Ne biçim iş bunlar yaa

• Oh be rahatladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam üniversiteyi aradım bir gün sonra geçiyormuş bizim okulda sisteme sikinti yok gençler yani eğer barkotlu pdf yi almişsaniz rahat olun

• ferit.izmir kullanıcısına yanıt
    Elektronik kayıt belgesini mi diyosun

• Ben kaydımı yaptım,işlem onaylandı gibi bir yazı ve barkodlu sayfa çıktı.Ama e-devletin öğrenci belgesi sorgulama ekranında gözükmüyor.Ösym eğitim bilgilerim sayfasında da gözükmüyor.Telefona,e-posta adresime de herhangi bir mail gelmedi.Başvuru sayfasına girdiğimde 1. aşamadan başlatıyor.Ne yapayım bir daha mı başvurayım
  • Faydalı up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaydolmuşum sağol kardesim

• HipokampÜs kullanıcısına yanıt
    İçin rahatlasın ileri bas zaten kayıt var diyecek bende de durum aynı.
  • Teşekkürler kayıt geldi:)

• Antilop123 kullanıcısına yanıt
    İkinci kez başvurmayı denedim.1.aşamadan başlattı,2.aşamaya geçti sonrasına devam edemiyorum.''programa kaydınız yapılmıştır diyor''.Öğrenci belgesi sorgulamaya baktım hala herhangi bir kayıt gözükmüyor.Altta Hata/eksiklik bildir var ona başvurdum
  • "E-Okul/YÖKSİS'ten alınan eğitim bilgileriyle mevcut eğitim bilgileri aynıdır"

yazıyor. kaydım henüz yapılmamış mı oluyor?

• bende sabah kayıt yaptırdım ne e-devlet de nede ais de görümüyor.
  • aiste gözükmüyor kaydı gece yaptım güncelle diyince hala lise çıkıyor ama edevlete girince kaydınız alınmıştır diyor öğrenci belgesi bulunmuyor barkodlu kağıt falan geldi okuldan mail ve mesaj geldi ama kafam karıştı doğru mu

• Bana mesaj gelmedi ama kaydım gözüküyor

• Üşengeçadam0 kullanıcısına yanıt
    evet hocam o çıktıysa rahat olun

ben üniversiteyi aradım 24 saat sonra iletiliyormuş yöke kayıt işlemleri onun için çıkmıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.