Şimdi Ara

E devlet askerlik başvurusu yedek subaylık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, askerliğim tecilli fakat tecili bozup, askere gitmek istedim. E devlet üzerinden başvurdum ama yedek subaylık için soru gelmedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandK

[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
    doğru mu anladım bilmiyorum ama... e-devletten ön başvuru yapıp gidiyoruz.. ardından orada da bi kaç işlem yapacağız dimi ? yedek subay adayı olmak istediğimizi mi belirteceğiz ?
  • Maleguard kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:51:29 >
  • çok teşekkür ederim hocam
  • Evet öyleymiş. Şube bizi arayacakmış e devletten başvuranlar için. Ama bütün adımlar doldurmamız lazım. E devletteki 3 aşama için

• poc0312 P kullanıcısına yanıt
    yani şöyle mi oluyor başvuruyu yapıp aile hekimimize gidip işlemlermizi tamamlıyoruz, ardından bekliyoruz ? yedek subay başvurusu için şubeye ne şekilde uğramam gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yedek Subaylık ve avukatlık
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maleguard kullanıcısına yanıt
    Bana söylenen şöyle oldu. Sağlık raporu sonrası askerlik şubesi sizi arayacak, buraya geldiğiniz de yedek subaylığa başvurabilirsiniz denildi.

Sanırım e devletin amacı; şubeye iki kere gitmek yerine bir kere gitmeyi sağlıyor. Sonuçta şubeye her türlü gideceğiz.

Bir soru da benden biliyorsanız cevaplayın lütfen..

Kasımdan önce yedek subay gitme ihtimali yok sanırım ?

• poc0312 P kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkür ederim bildiğim kadarıyla yok kardeşim malesef... asal.msb.gov.tr de eğitim tarihleri bile belli imkansıza yakın yani...
  • Arkadaşlar merhaba eski bir konuya yazıyorum ama bugün askerlik şubesine gittiğimde her şeyin e-devletten yapıldığını söyleyip geri gönderildim. E-devletten ASAL yoklamamı yaparken yedek subaylıkla ilgili bir şey sormadı.Daha önce bu süreci geçiren ya da bilgisi olanlar cevap yazabilirse çok sevinirim.
  • RedBeard123 R kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu dün itibarıyla bende yaşadım bununla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabiilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan0574

Aynı sorunu dün itibarıyla bende yaşadım bununla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabiilir mi acaba?
    Bu konu hakkında bana da bilgi lazım. 2021'e kadar tecilliydi askerliğim ama 8 gün içinde bozdurup çıkarsa uzun dönem gitmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.