Şimdi Ara

E.C.A CALORA & E.C.A Proteus KOMBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu kombilerden hangisi üst model hangisi alt model ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz bu modelleri bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    http://www.dogalgazshop.com/default.asp?git=9&urun=231501#.

    https://www.kombi.com/urun.php?prod=E.C.A-Proteus-Hermetik-Konvansiyonel-Kombi-(20038kcal/h)-23,3kw-20038--350







  • İkisi de mevcut bizde. Proteus daha yeni, ayrıca ECA Calora'yı yakın zamanda tedavülden kaldıracak. Proteus tüm tipsizliğine rağmen tercih sebebi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: arandur

    İkisi de mevcut bizde. Proteus daha yeni, ayrıca ECA Calora'yı yakın zamanda tedavülden kaldıracak. Proteus tüm tipsizliğine rağmen tercih sebebi.


    dostum keşke daha önce söyleseydin emasın listelerinde proteus modeli yok diye eski bir model diye calora yı tercih ettik
  • Kusura bakma, doğalgaz işinde bir insanım fakat sitenin bu kısmını yeni keşfettim. Sen evine mi aldın yoksa şirket falan için mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: arandur

    Kusura bakma, doğalgaz işinde bir insanım fakat sitenin bu kısmını yeni keşfettim. Sen evine mi aldın yoksa şirket falan için mi?


    ev için aldık. peki bu calora iyi bir cihaz mıdır yoksa sorunlu bir cihaz mı?
  • Eski model olması kötü anlamına gelmesin. En büyük sıkıntıları dijital ekran olmaması ve tek eşanjördür fakat tipik ev kullanımı için sıkıntısız bir cihazdır. ECA 3 yıl garantisi ve servis kalitesiyle sizi memnun eder diye düşünüyorum. Size kalan tek şey bilinçli bir kullanıcı olmak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: arandur

    Eski model olması kötü anlamına gelmesin. En büyük sıkıntıları dijital ekran olmaması ve tek eşanjördür fakat tipik ev kullanımı için sıkıntısız bir cihazdır. ECA 3 yıl garantisi ve servis kalitesiyle sizi memnun eder diye düşünüyorum. Size kalan tek şey bilinçli bir kullanıcı olmak.


    bilgilendirme için teşekkürler zaten artık yapıcak bir şey yok aldık bir kere, hayırlısı olsun.
  • Arandur ECA CALORA DİJİTAL EKRANLI...VE TAM DİJİTAL..Kombinin tüm fonsiyonları dijital ekranda izleniyor...Senin bildigin eski calora üretimden kaldırıldı.. Elinde stoku olanlar cayır cayır satıyorlar..Çok tutulan bir kombi...Yeni üretim .Şu anki bütün Caloralar DİJİTAL... Yeni deyip tavsiye ettiginiz PROTEUS KOMBİ İSE ECA NIN EN TEMEL İHTİYAÇLARI GİDERMEYE YÖNELİK ÜRETTİGİ EN MÜTEVAZİ VE UCUZ KOMBİ...Kalora Dijital bu yeni kombiden daha pahalı.. Confeo ve Caloraya pahalı diyenlere bu yeni kombi Proteus üretildi...Sade ve kullanışlı......Bilgi almak yada uygun fiyat bulmak isteyen arkadaş lar bu adrese bakınız..www.aydinisi.com.tr.. Hepsi bu kadar basit...Sygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 27 Nisan 2009; 19:19:12 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.