Şimdi Ara

E-Book Reader tavsiye edecek?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. E-Book okuyucu olarak nook simple touch almıştım. Ama bir kere bile kitap okuyamadım. Bulabildiğim e-book lar uygun değildi herhalde. Hangi programla ayarlama yapmalıyım. Kısaca bu cihazı nasıl etkin bir şekilde kullanabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mceren026

Merhaba arkadaşlar. E-Book okuyucu olarak nook simple touch almıştım. Ama bir kere bile kitap okuyamadım. Bulabildiğim e-book lar uygun değildi herhalde. Hangi programla ayarlama yapmalıyım. Kısaca bu cihazı nasıl etkin bir şekilde kullanabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

ePub formatını destekliyorsa bilgisayarından direk atabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. E-Book okuyucu olarak nook simple touch almıştım. Ama bir kere bile kitap okuyamadım. Bulabildiğim e-book lar uygun değildi herhalde. Hangi programla ayarlama yapmalıyım. Kısaca bu cihazı nasıl etkin bir şekilde kullanabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kitapların epub formatında olması gerek. Çeviri için calibre programını kullanıyorum, gayet kullanışlı ve Türkçe arayüzü var. Ayrıca meritokrasi diye aratırsan 3bin küsür tane epub formatında kitap bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CKayacan

quote:

Kitapların epub formatında olması gerek. Çeviri için calibre programını kullanıyorum, gayet kullanışlı ve Türkçe arayüzü var. Ayrıca meritokrasi diye aratırsan 3bin küsür tane epub formatında kitap bulabilirsin.

Teşekkür ederim. Meritokrasi yi inceliyorum. Ubuntu kullanıyorum. Biraz ayar yapmam gerekecek :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CKayacan

quote:

Teşekkür ederim. Meritokrasi yi inceliyorum. Ubuntu kullanıyorum. Biraz ayar yapmam gerekecek :)

Çok teşekkür ederim.Meritokrasi müthiş ötesi bir şey olmuş. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuventhh

Kindle paperwhite 2 öneririm. Elbette gerçek baskı kitap tadını vermez ama e reader piyasasında şu an en popüler olan ürün.

Özellikle yabancı dil ( ingilizce ) okumayı seviyorsanız, tam size göre.

Bana göre tek handikapi, epub formatını desteklememesi. Bunu da calibre isimli programla, epub u, mobiye kisa sürede çevirip asabiliyorsunuz.

Paperwhite 1 mi 2 mi hocam hangisini almaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Paperwhite 3 çıktı veya D&R de Kobo global hd var. İkisi de değerlendirilebilir.

• Paperwhite 3 ve kobo glo hd arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epimetheus -- 21 Mayıs 2016; 16:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epimetheus

Paperwhite 3 ve kobo glo hd arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?

Bence hazır almışken Kindle Oasis alın hocam.

• TuşaBasıyorumAdamAtmıyor kullanıcısına yanıt
    O kadar bütçem yok hocam

• Epimetheus kullanıcısına yanıt
    O halde kobo glo hd alın hocam. Kindle pw3 sadece sd kart ve ekran sadeliği yönünden daha iyidir ama kobo glo hd kalan diğer özellikleriyle pw3 ü arkasında bırakıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.