Şimdi Ara

E bebek-piazza avm rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün 12.30 gibi piazza avm içindeki e bebek mağazasına girdik. beş dk gezdikten sonra bir çalışan kasa kapanacak dedi. biz de hızlıca kasaya gittik. fakat o da ne? kasa kapanmış.

ilk başta anlamlandıramadığımız olayı yavaş yavaş idrak etmeye başladık. meğer cuma namazı sebebiyle kasa kapanıyormuş. cuma namazına ben de gidiyorum ve saygı duyuyorum. rezalet olan kısım burda başlıyor:
    biz mağazaya zaten 12.30 gibi geldik. madem kasayı kapatacaksın kepenkleri de kapat alma müşteriyi içeriye. 12.30 - 14.00 arası millet salak mı içerde boş boş gezsin? hem müşteri almaya devam ediyorsun hem kasa kapatıyorsun. bu sırada bütün çalışanlar da içerde işlerinin başında. bireysel bir uygulama ya da hata değil bu. mağaza müdürüyle de görüştük türkiye geneli böyle dedi.
    fakat burası bir avm içi mağaza. avm kurallarına uymak zorunda değil mi? ben dışarıda bir esnafa gitmiyorum ki? piazza avm ismi altında bir işletmeye gidiyorum. avm 10-20 arası hizmet veriyorsa bunlar da vermeli. git kendi dışardaki mağazanda yap bunu bizi ilgilendirmez. sonuç olarak insanları salak yerine koyuyorlar arkadaşlar.
    kasayı kapatacaksan indirirsin kepenkleri verirsin bilgiyi insanlar girmez. benim zamanımı çalmaya hakkı yok kimsenin.
    müşteriye kıymet vermeyen hiçbir işletemeye de gitmem. 2021 yılında yaşıyoruz. herşeyin alternatifi var.

özet: 12.30 -14.00 arası müşteri almaya devam edip kasa kapatan ve buna göz yuman avm.

• Oranın iş görüşmesine gitmiştim adam bana memleketimi ilçesine kadar sormuştu
    (Amasyalıyım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Oranın iş görüşmesine gitmiştim adam bana memleketimi ilçesine kadar sormuştu
    (Amasyalıyım)

kürt olduğunu ve yalan söylediğini anlamıştır

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.