Şimdi Ara

E-bay'dan PS3 oyun alışverişi hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizlerle e-bay(USA) üzerinden yaptığım alışveriş bilgilerini paylaşmak istedim. Oyun fiyatlarının 100YTL'lerin üzerinde gezdiği şu dönemde neden ucuza oyun almayalım.

Öncelikle gerekli olanlar;
    - e-bay dan üyelik
    - ödemeler genelde Pay Pal üzerinden istendiği için , Pay Pal dan üyelik,
    - Pay pal için kredi kartı (tercihen limitlerini sizin belirleyeceğiniz sanal kredi kartı)

öncelikle PS3'üm , NTSC-U, malum PS2 Pal oyunları çalıştırmıyor, PS'lerde futbolsuz olmuyor. Bende ilk alışverişimi WİNNİNG ELEVEN PRO EVO. SOCCER 2007 için yaptım. 4 mayısda satın aldım, 9 mayısda kargolandı, 16 mayıs(bugün) elimde oldu. E-bay dan 53.44 USD ye yani 71 YTL (kargo dahil) almış oldum, Türkiyede benzer bir sitede şu andaki açık artırma fiyatı 76 YTL,
    Ayrıca, 49.97 USD'ye Call of Duty3, 45 USD'ye NBA 2K7 satın aldım, bekliyorum.

PS3 oyunlarına, 45-60 USD arası bir fiyata (kargo dahil) sahip olabilirsiniz. Neden daha fazla ödeyesiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilse -- 16 Mayıs 2007; 14:32:05 >

• Ah ah PS3 üm yokki orjinal oyun alayım..O kadar lüksümüz kalmadı valla bunca masraftan sonra..
  • valla aslında güzel bir şey denemek lazım
  • dostum bilgilerin için teşekkürler..bende araştıracağım bu konuyu
  • Bende herzaman e-bayden alisveris yapiyorum sifir oyunlar yari fiyatina geliyor
  • peki kredi kartı vermek güvenlimi? her kredi kartı oluyormu? tabi birde ingilizce varpeki açık artırma nasıl oluyor?
    amma soru sordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

peki kredi kartı vermek güvenlimi? her kredi kartı oluyormu? tabi birde ingilizce varpeki açık artırma nasıl oluyor?
    amma soru sordum

güvenilir bir site abi,aklın rahat olsun.mastercard lar olur sanırım ve ingilizce kolay,bilen birileri muhakkak yardımcı olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

quote:

peki kredi kartı vermek güvenlimi? her kredi kartı oluyormu? tabi birde ingilizce varpeki açık artırma nasıl oluyor?
    amma soru sordum

güvenilir bir site abi,aklın rahat olsun.mastercard lar olur sanırım ve ingilizce kolay,bilen birileri muhakkak yardımcı olur

güvenlik için bende sanal kredi kartı kullanıyorum, sanal kredi kartımın limitini 100 YTL olarak belirliyorum. alışveriş yaptıkça değiştiriyorum. Böylece güvenlik nedeniyle riske attığım miktar 100 YTL civarında kalıyor. ingilizce sorun olmaz, eline sözlük alıp baksan dahi çözersin, sonuçda ticaretin dili para,

• şu sitenin link'ini yazarmısın?bir girelim
  • bende ebayı kullanıyorum. bu güne kadar 7 tane ps3 oyunu aldım motorstorm , formula ,resistance nba2k7 vs.. ve hiç birine 50 lira dan fazla para vermedim. gördüğünüz gibi hepsi hit oyunlar ve sadece 50 lira

ödemeye gelince ; zaten ödeme için paypal a üye olmanız gerekiyor. kredi kartınızı paypala tanıttıktan sonra kartla işiniz kalmıyor nette. sadece paypaldan "pay" yapıyorsunuz. arkadaşında dediği gibi sanal kartta kullanırsanız risk sıfır.

ama alırken kimden aldıgınız çok önemli
    yani araştırma şart öyle hemen dalmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uygar87

bende ebayı kullanıyorum. bu güne kadar 7 tane ps3 oyunu aldım motorstorm , formula ,resistance nba2k7 vs.. ve hiç birine 50 lira dan fazla para vermedim. gördüğünüz gibi hepsi hit oyunlar ve sadece 50 lira

ödemeye gelince ; zaten ödeme için paypal a üye olmanız gerekiyor. kredi kartınızı paypala tanıttıktan sonra kartla işiniz kalmıyor nette. sadece paypaldan "pay" yapıyorsunuz. arkadaşında dediği gibi sanal kartta kullanırsanız risk sıfır.

peki sanal kart işlemi nasıl yapılır? ebay dediğin gg gibi birşey mi?bana bir link plase
  • quote:

şu sitenin link'ini yazarmısın?bir girelim

link aşagıda , oyunların hepsi tr ye geliyor ve ucuzdan pahalıya göre siralı ve hemen al durumunda,açik artırma deil yani

http://video-games.search.ebay.com/playstation3_W0QQa14Z43932QQaidZ7088800QQalistZa14QQcatrefZC12QQfasiZ1QQfcidZ204QQfsooZ1QQfsopZ3QQgcsZ1135QQmpreZhttpQ3aQ2fQ2fsearchQ2eebayQ2ecomQ2fsearchQ2fsearchQ2edllQQpfidZ1413QQpfmodeZ2QQpidZ1908398QQreqtypeZ1QQsaatcZ204QQsacatZQ2d100QQsascsZ2QQsbrbinZtQQsbrsrtZd

• quote:

quote:

bende ebayı kullanıyorum. bu güne kadar 7 tane ps3 oyunu aldım motorstorm , formula ,resistance nba2k7 vs.. ve hiç birine 50 lira dan fazla para vermedim. gördüğünüz gibi hepsi hit oyunlar ve sadece 50 lira

peki sanal kart işlemi nasıl yapılır? ebay dediğin gg gibi birşey mi?bana bir link plase

aslında GG, ebay gibi birşey... hatta şu anda GG, ebay'in tr şubesi durumunda.

• fiyatlara kargo parasını eklemeyi unutmayın. oyun fiyatının yanında yazar
  • teşekkürler,mesela genji 19 dolar gayet mantıklı fiyat anladığım kadarı ile sen sürekli buradan alıyorsun değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 16 Mayıs 2007; 15:29:19 >
  • turkgamebank'da sıfır 1. bölge oyunları 99 ytl. peki senin aldıkların yenimi kullanılmışmı?
  • quote:

quote:

sanal kart için banka ile görüşmeniz lazım. tam olarak gg diyemeyiz ama benzer. gg ürünaliırsınız ödeme yaparsnız ürün kargolanır ve siz onay verince para satıcıya ulaşir

ebayda para direk satıcıya ulaşir.

• gerçi şu günlerde oyun fiyatları çok düştü 70 ytl oyun buluyoruz, üstelik yeni oyunları sizce çok mantıklımı ebay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 16 Mayıs 2007; 15:34:00 >
  • quote:

teşekkürler,mesela genji 19 dolar gayet mantıklı fiyat anladığım kadarı ile sen sürekli buradan alıyorsun değilmi?

işte 19 $ değil. kargo parasınıda eklemelisin

ben bunları sadece örnek olsun diye verdim. en uygun oyun açik artırma ile alınır

benim aldıgım oyunlar sıfır fakat kutusuzdu ama sonuçta 50 lira yani ps3 e çip çıksa kopya olarak ançak alınır bl disk olarak o paraya
  • quote:

gerçi şu günlerde oyun fiyatları çok düştü 70 ytl oyun buluyoruz, üstelik yeni oyunları sizce çok mantıklımı ebay?

her zaman 70 ytl ye bazen düşüyor diyelim. ortalama 80-100 arası

ama ebayda 70 liraya alamıyacagın oyun yok.ve yeni çıkan oyunlar da dahil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.