Şimdi Ara

E 63 sorunu Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Telefonum mesaj yazarken çok takılıyor yazdıklarım ekrana bir süre sonra geliyor.Güncelleme yapıyorum nokianın sitesinde günceşşem 400.21.015 gözüküyor benim telefonda 200.21.014 gözüküyor.Software yi yüklüyorum yine nokianın sitesindeki yeni güncellemeyi yüklemiyor son güncelleme mevcut diyor.Bu telefonun takılması neden olabilir arkadaşlar yok mu bir çözümü ?? ?

• kimse cvp yazmıcakmı???
  • Arkadaşım software update yapıldı deyip yapmıyor mu? Derdini daha iyi anlatırsan sonuç alırsın.
  • hocam yeni güncelleştirme çıkmış ama ben software yi yüklediğimde yine bende olan güncelleştirme yi yüklüyor yenisi yok diyor ama nokianın sitesinde var diyor.Asıl sorum bu telefon niye takılıyor.
  • Arkadaşım yazı dilini ingilizce yapmayı denedin mi? Bu arada product code un nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Arkadaşım yazı dilini ingilizce yapmayı denedin mi? Bu arada product code un nedir?

yazı dilini ingiliizce mi yapıyım ne alaka ki :s Birde product keye nereden bakıcam ???
  • Pilin altında yazar. 054526 gibi birşey olmalı. İngilizce olarak bir deneyin, ama yinede stabiliyet için son sürüm şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Pilin altında yazar. 054526 gibi birşey olmalı. İngilizce olarak bir deneyin, ama yinede stabiliyet için son sürüm şart.

0581516 hocam bu. telefon dilini ingilizce mi yapıcam ? Anlamadım valla :D Valla bir yardımcı olursan çok sevinirim ...
  • Arkadaşım product code değiştirmen gerekecek. Reis-i Eagles bunu güzelce sitesinde anlatmış. Aşağıda linkini veriyorum. Senin gireceğin yeni product code 0568840

http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/nss-ile-turkcelestirme-anlatimi-by-reis-i-eagles-t29.html
  • Arkadaşınk linkte verdiği işlemi yaparsan cihazını hacklemiş olacaksın. Garanti vs. de başın ağrıyabilir. Sorununun çözümü ise yazılım güncelleme vs. ye ihtiyaç duymadan yapılabilir. Telefonun yazım dilini ( Telefon dili değil) İngilizce yapacaksın. Mesajın içideyken Seçenek\Giriş seçenekleri\Yazma Dili\İngilizce. Bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Arkadaşınk linkte verdiği işlemi yaparsan cihazını hacklemiş olacaksın. Garanti vs. de başın ağrıyabilir. Sorununun çözümü ise yazılım güncelleme vs. ye ihtiyaç duymadan yapılabilir. Telefonun yazım dilini ( Telefon dili değil) İngilizce yapacaksın. Mesajın içideyken Seçenek\Giriş seçenekleri\Yazma Dili\İngilizce. Bu kadar basit.

saol hocam bir nebze düzelti yav:D

ama hocam telefon la konuştuıktan sonra kapa duşuna basıyorum ortada bir yavaşlama var ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 29 Haziran 2010; 20:49:36 >
  • Uygulamaları mesajları notları vs. hafıza kartına mı yönlendirdin?
  • quote:

Uygulamaları mesajları notları vs. hafıza kartına mı yönlendirdin?

O NE HOCAM NE YAPMAM GEREKİYOR ORDA ??
  • quote:

Arkadaşınk linkte verdiği işlemi yaparsan cihazını hacklemiş olacaksın. Garanti vs. de başın ağrıyabilir. Sorununun çözümü ise yazılım güncelleme vs. ye ihtiyaç duymadan yapılabilir. Telefonun yazım dilini ( Telefon dili değil) İngilizce yapacaksın. Mesajın içideyken Seçenek\Giriş seçenekleri\Yazma Dili\İngilizce. Bu kadar basit.

Hocam süpersin aynı sorun bende de vardı kara kara düşünüp onu arıyordum şimdi. Sorunum çözüldü adam gibi yazmaya başladım. teşkkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.