Şimdi Ara

Dyson V10 Absolute Kablosuz Şarjlı Süpürge 3.799₺ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
3
Favori
9.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sert cisimli bir şey çekince hazneye zarar verir mi acaba? Kablosuz makinelerde merak ettiğim bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 25 Kasım 2020; 21:34:50 >
  • Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt

Dyson v10 aldım 3-4 ay kullandık eşim memnun kalmadi ikinci el olarak sattım. Şimdi Philips 9185 aldık.

dyson cekim gücü ve başlık performans harika. Ama şarj olayı sorun. 30 dk kadar anca gidiyor. 2 seviye de 3. Seviye açarsanız 15 dk falan yetiyor. Tam Şarj olması 3 saati buluyor. Ayrıca divan altına tam girmiyor motor engel olmaktadır. Cekim borusu çok narin ben strec kaplamistim. Çok çizilmeye müsait.

philips 9185 modelinde turbo başlık olduğu icin aldık. İsikli başlık olan istiyorsan bi üst modeli Alman gerekir. Ama ondada turbo başlık yok. Turbo baslik bile Dyson başlığı yanında zayıf kalıyor. Çekim de keza öyle. Cekmiyor diyemem güçlü bi motoru var. Turbo başlık da çok hayal beklemeyin. Dyson uçlarına bakarsaniz halıyı resmen döve döve toz çıkartıyordu. Burada eşinize sorun 30

dk da evi superebilir mi ? Benim esim

sadece bi oda da 15-20 oyalanıyordu. Memnun kalmadi şarjı az bitmesi sebebiyle. Philips tavsiye ederim

ama malzeme kalitesi çok vasat. Ucuz plastik kullanıldığı belli. Ayrıca mor renkli olan kasa mat ve tırnağınız bile çizilebiliyor. Aklıma gelenler bunlar ? Soracağın birsey varsa yazabilirsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu benim için pahalı. Arabayı temizlemek için güçlü bir süpürge önerebilecek biri var mı? Küçük el süpürgeleri hariç.

• Bende de var bu ürün. Ürüne söven arkadaşlar bir kere kullansa bir daha bırakmak istemez. Şarj süresi çok değil katılıyorum, ama 1 kere geçtiğin yerden bir daha geçmene gerek kalmadığı için ev çok hızlı sürede temizleniyor. Bu arada bir arkadaş temizleme alışkanlığı ile ilgili çok mantıklı bir şey söylemiş. Evde bebek olduğu için hemen hemen her gün 15 dk civarı çalıştırıyoruz. 15 dk da tüm ev temizlenmiş oluyor zaten (95 m'2 civarı). O yüzden bizim için inanılmaz pratik ve faydalı bir ürün.

Velhasıl kelam, ürün pahalı ama hakkını veriyor. imkanı olana tavsiye ederim. Takip ettiğim kadarıyla dyson da çok nadir indirim oluyor.

Bu arada başlıklar çok çabuk çiziliyor, o konuda takıntısı olan varsa bilgisi olsun.

• Mediamarkt internet sitesinden alışveriş için 2 farklı Worldpuan kampanyası birleşiyor ve 2000 lira üzeri harcamaya 150+50 lira puan kazanılıyor.

• Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Stantla kullanan var mı? Para vermeye değer mi?
    Dyson V10 Absolute Kablosuz Şarjlı Süpürge 3.799₺

• V11 kullanıyoruz, bunca sene evi süpürmemişiz hissi verdi ki önceki süpürgemiz de dyson dc33c idi. Ömürlük ürün, bütçesi olan alsın, kullanmadan ön yargılı olanlara bakmayın, çünkü eşim zorla aldırana kadar 5 bin lira süpürgeye vermem diyordum :)

• Burada en onemli kriter zaten supurgenin iyi kotu olmasindan ziyade, hemen herkesin "kullanmadan once ben de almam diyorduml demesi

Demek ki bir fark hissettik ki soyluyoruz

• maestoso76 M kullanıcısına yanıt

Kutudan duvara sabit stand çıkıyor zaten.

• osmanyasar kullanıcısına yanıt

Başta duvarı delip tek bir odada sabit bir yeri olsun istemedim ama stand fiyatı gereksiz yüksek olunca duvara monte ettim.

• Yukarıda V6 için demiş ya arkadaş bunu;aynısı V8 Absolute için de geçerli.

"Buna ek olarak bir diger sorun baslikla alakali , ben de yumusak sert zemin tek baslik var , soyle anlatayim, bazi parcalari uzerinden gecerek almiyor sadece ileri itiyor, hafif kaldirip parcanin uzerine kondurmaniz gerekiyor basligi , tabi basligimin fircasinin da oldukca yiprandigi gercegi de var"

Konuyu başlatan arkadaşın sorduğu bu cihaz tek başına bir eve yeter mi ? yetmez. iyi bir 2. adam olur

• Evine ve evin zeminine gore degisir, benim gorusume gore 30 dk ve uzeri calisma suresi olan bir cihaz 3+1 yani 150 m2 ye kadar evler icin yeterlidir.

Yalniz eger ev cok fazla halidan yogun ise, sadece pil degil bir de hazne dolma durumu olabilir temizlik ortasinda

Eger yedek oyuncu olacak ise ilk 11 oyuncusunun da bir dyson veya muadili elektrikli olmasi lazim ve emin olun kordonlu cihaz cok daha yorucu oluyor. Ozellikle kablonun orayi burayi donmemesi, yetismeyip cikarip priz aramak

Alin bunlardan rahat edin derim

• sinan_15 S kullanıcısına yanıt

Tek başına yetmez hocam 2. Adam olur bu

• Bir de su ekleyeyim. Bu cihazlarda toz toplama, sarj ve pil sureleri, hatta emis gucu .. hepsi illa ki onemli ama en onemli sey basliklar , basligin mutlaka temizlenecek yuzey ile agresif bir temasi olmasi lazim

Eski tip guclu ama sadece hava ile ceken urunlerden acilen uzaklasin derim

• karidesteknesi K kullanıcısına yanıt

Evimde Dyason'un normal süpürgesi var. Evde iki erkek velet olunca sürekli süpürme ihtiyacı oluyor ve pratik olsun diye dikey şarjlı süpürge arayışına girdim.

Uzun araştırmalar sonucu Xiaomi 1C aldım...

İyi ki de almışım. İnanılmaz pratik, emiş gücü güzel, 3 kademe var ama 3. kademeyi kullanmaya gerek bile kalmıyor. 130 m2 evi rahatlıkla süpürüyor (şarjı bile kalıyor.)

Malzeme kalitesi harika, filtre sistemi iyi. (Hepa filtre var)

Yedek aparatlar çok işlevsel ve kaliteli.

Ben Aliexpres'den 4 adet yedek filtre ve bir adet de ana başlık için döner rulo aldım bana 2-3 sene yeterler.

2 ay kadar önce1500 liraya aldım.

Diğer süpürgeyi artık genel temizlik olduğunda haftada bir açıyor hanım, diğer zamanlar bu işimizi fazlasıyla görüyor.

3-4 hatta 5 bin vermeye gerek yok.

Xiaomi alın, pişman olmazsınız.

• Aküsü 15dk civarı gidiyor. Ve bu süre taze akü'yle elde edilebiliyor. Zamanla bu sürenin azalacağı aşikar. Bu sürü içinde evini temizleyebilecekler uygun olabilir. Ben salonu dahi temizleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaçuka -- 30 Kasım 2020; 13:43:19 >
  • mat2000 kullanıcısına yanıt

Hocam sen bi Dyson V10'u Xiaomi ile yanyana koy ondan sonra tekrar düşün :) Bende 2side var, Xiaomi çok güçsüz Dyson'ın yanında :)

• Bunun amacı ağır temizlik değil ve o işi fazlasıyla yapıyor. 3-4 kat fazla para vermek bence mantıksız. Tabi bütçe ve beklenti meselesi. Benim işimi Xiaomi görüyor ama görmeyenler için parası da varsa Dyson daha iyidir.
  • tequilla1984 kullanıcısına yanıt

Hocam ben sizin tavsiyenize uyup bosch u aldım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.