Şimdi Ara

Dyson DC33C Origin Elektrikli Süpürge - 1300₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat süpürge için uçuk ama en ucuz 1650'lerde.

Her malın alıcısı vardır diyerek konuyu açıyorum.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/dyson-dc33c-origin-elektrikli-supurge-fiyati,131759.html?ref=akakce&v=1.89.1

• Gerçekten arayanlar için fiyatı son derece uygun. Garanti durumları nasıla acaba?
    2 yıl garantiden bahsetmiş ama?
  • Güzel fiyat. Birkaç ay önce media marktan 1500 Tl ye 5 yıl garantili almıştık. Şimdi fiyatlar uçmuş. Ama istanbul bilişim deyince biraz düşünmek gerekiyor. Distribütör firma olan hakman elektronikten garanti için bilgi alınırsa daha sağlıklı olur. Forumda arkadaşın biri başka bir model için şöyle bir mesaj atmış

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=86943170
  • Evet fiyat iyiymiş ama garanti konusunda açıklama yok. Sadece 2 yıl garanti yazılmış. Normalde diğer sitelerde 5 yıl Hakman garantisi diye yazıyor. Sanırım bu ürün Hakman garantili değil.
  • hakman garantili değil normal o fiytat
  • Neye gore uygun diyorsunuz? Bilmedigimden soruyorum. Bir süpürgeye bu kadar verdirecek farki nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Neye gore uygun diyorsunuz? Bilmedigimden soruyorum. Bir süpürgeye bu kadar verdirecek farki nedir?

Dunyanin en iyi supurge markalarindan biri ve parasini sonuna kadar hakediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam marka konusunda sikinti yok. Ama normal supurgeye karsi degecek ne farki var? Daha mi iyi cekiyor

• quote:

Tamam marka konusunda sikinti yok. Ama normal supurgeye karsi degecek ne farki var? Daha mi iyi cekiyor

Evet cekis gucu oteki supurgeler gibi zamanla gucunu pek kaybetmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Himm. Anladim ustam. Parasi olan adam baksin artik. Ben alacak olsam 1 sene gözüme uyku girmez

• 999tl'ye almadık; millet 1300tl'den kapışıyor

• az daha koyup iphone 6 alın bence
  • quote:

Tamam marka konusunda sikinti yok. Ama normal supurgeye karsi degecek ne farki var? Daha mi iyi cekiyor

Arkadaşın söylediğine ek olarak ozellikle astım, kronik bronşit hastalığı olan hastaların tercih ettiği ortama toz salmayan bir makine. Tabi bu hastalığı olmayanların da bu tur hastaliklara yakalanmamasi için de kullanilabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

999tl'ye almadık; millet 1300tl'den kapışıyor

999 TL ye kim, ne zaman sattı?
  • Geçen ay bende aldım eve, parasını sonuna kadar hakediyor.
  • Bilgilendiren e teşekkürler güzel bir ürün olduğunu biliyorum. Tavsiye ve biraz daha makul birşey düşünürseniz Samsung bir modeli var kullanıyorum ve gayet güzel bir cihazdır. Dyson pahalı gelince bunu aldık.
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/vacuum-cleaners/canister/VC20F70HUCC/TR
  • quote:

Himm. Anladim ustam. Parasi olan adam baksin artik. Ben alacak olsam 1 sene gözüme uyku girmez

bu en ucuz modeli. dc52 animal total var 2700 lira misal. ben onu almayı düşünüyoeum şöyle 2000 lere bulsam hiç acımıycam alıcam ama liste fiyatına lmak sıcak fırsatçıya yakışmaz o yüzden bekliyoruz hala
  • _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    mediamarkt sattı. yaklaşık 4-5 ay kadar oluyor.

• quote:

Himm. Anladim ustam. Parasi olan adam baksin artik. Ben alacak olsam 1 sene gözüme uyku girmez

Hocam dünyanın en iyisi. Özgün teknolojiler kullanıyor. Bunun da bedeli bu.
  • Hic kullanmadim. Kullanani da gormedim. Ama evet epey methediliyor. Herseyin bir bedeli vardir. Pahali o kadar verilir mi yavv yerine parasini hakediyor diyorlar. Milletce kabul gormus bir marka oldugu anlasiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 11 Nisan 2016; 5:26:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.