|
Dyson’dan dünün ve bugünün sorunlarına çözüm olan 11 yeni teknoloji

-
-
V16 incelemeleri bayadır vardı Gen5Detect'i olan birinin geçmesine gerek yok yeni başlık yüzünden toz alma kapasitesi çooook daha kötü. frickhelmyoutube
Dyson V16 piston vs Dyson gen5 detect - carpet test - bad unit or just bad? - Dyson DS60https://www.youtube.com/watch?v=Fy8KZJUWwHU&feature=youtu.be
Robot süpürge konusunda ise daha önce tüm dediklerini yutmuşlar gibi duruyor özellikle 2 tane side brush koyup ana brush'ı küçülterek. Fiyat, süpürme ve navigasyon konularındaki performansına göre Dreame, Ecovac ve Roborock gibi rakiplerine göre kıyaslayacağız artık 1200-1300 dolar üstünden satmaya çalışırlarsa ölü doğdu zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 4 Eylül 2025; 19:34:19 >
Söyleyin ülkeyi de süpürecek bir süpürgeleri var mıymış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
koca bir balon
_____________________________ Lucid Motors is the best.
Beni öldürmeyen; ağzıma s*çar. -
Madem motorları F1 araçları kadar güçlü araba yapsınlar artık :D
-
Motor kalitesi üst düzey olabilir ancak plastik kalitesi çok düşük. 3 sene önce alınan aletin değişmedik plastik aksamı kalmadı neredeyse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Roborock ile kapışma ihtimali 0
robot süpürge alanında iPhone gibiler
Torbasız süpürgenin tozunu boşaltmak tiksindirici bence. Bende de dyson v15 var ancak saç kılları falan içine dolanıyor. Tozları tutam tutam içinden ben almak zorunda kalıyorum.
Öyle açayım dokunmadan tozlar çöpe boşalsın olayı yok. Önce gidip bunu çözsünler. Samsung mesela robot süpürgeler gibi istasyonlusunu yaptı, süpürge haznesini istasyona otomatik boşaltıyor.
Şarjlı dikey süpürgeler büyük kolaylık, gücü de 1500wlık bosch süpürgemizle aynı. Ancak bu hazne boşaltma işini çözmeleri lazım.
_____________________________ -
Adamlar yedek parça aksesuar getirmiyor.6 aydır başlık bekliyorum.Tüketici heyetine şikâyet ettim.
Motor kalitesi muhteşem ürünler ve çok çok kullanışlılar ancak plastik aksamlar hem çok kırılgan hem çok hassas. 3 yıllık v15 de değişmeyen plastik aksam kalmadı. Parçalar da pahalı. En azından yedek parçayı ucuz tutun zalımlar.
Plastik kalitesi yorumlarına şaşırdım biraz. Sorun yaşayanlar, hangi modellerde sorun yaşıyor yazabilir mi?
Evde V8 Animal+ kullanıyorum, 8 sene olmuştur, plastik aksamlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Filtrelerini onlarca kez değiştirmek zorunda kaldım, pili, şarj adaptörü bozuldu, ama kırılan hiçbir parçası yok. Geçen sene sete V15 Detect başlığı da ekledim, hala sorunsuzca kullanıyorum.
Ne iPhone’u nokia seviyesindeler. Şuanki robot süpürge muhtemelen Picea üretimi aynı iRobot Roomba 705 Combo Max gibi tasarımlar bile birebir aynı nerdeyse. 360 vis nav gibi dyson mühendisliği yok bunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
iPhone gibiler derken, iPhone yıllardır başka markaların kullandığı teknolojiyi telefonuna koyunca olay oluyor ya o anlamda
Böyle diye diye; yapa yapa çocuklar bakteri pislik virüs hiç bir şeye maruz kalmıyor. Hepsi allerjik prenses oldu devam edin bakalım nereye kadar sürecek zayıf genlerin egemenliği.
Çocuk yok, eş yok dert yok
Samsung dikey süpürgemde bu özellik var. Daha önceden de dyson v15 vardı ancak sürekli bozulduğu için Samsung aldım. Haznenin kendi kendine temizlenmesinin ne kadar büyük nimet olduğunu gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de sanırım öyle yaparım ileride. Robot süpürgede büyük kolaylık normal süpürgeye de lazım.
sanıldığı kadar aşırı kaliteli ürünler falan değil sadece premium hissettiriyor o kadar
_____________________________ MSI G274QPF-QD-MSI MPG 110R-Corsair TX850M 850W 80+ GOLD-AMD Ryzen 7 5700X3D-Thermaltake TH240 - Corsair Vengeance PRO SL RGB 32GB (2x16) 3600Mhz Cl18-MSI MAG B550 TOMAHAWK - MSI RX 6900XT GAMING Z - Steelseries Arctis 7 Plus Wireless- Steelseries Apex 7 TKL-Steelseries Sensei TEN Ambidextrous - Steelseries QCK XL
En Beğenilen Yanıtlar

Çokca şikayeti olan bir markadır.Fiyat ve kalite uyuşmuyor.Alanda ismine kanıp alıyor sonrası malumunuz.
|
Motor kalitesi üst düzey olabilir ancak plastik kalitesi çok düşük. 3 sene önce alınan aletin değişmedik plastik aksamı kalmadı neredeyse.
|
koca bir balon |
Benzer içerikler
- whatsapp mesaj sabitleme
- instagram önerilenleri sıfırlama
- stalklamak ne demek
- instagram hesap çalma
- steam fps gösterme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X