Hocam benim gen5'e nazar değdi temassılık başladı borusunda .. başlığı havaya kaldırınca başlıklar dönmemeye başladı.. Ben de iade ettim tekrar stoğa girerse tekrar alıcam ama biraz soğudum. da .. şansılık diyelim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 23 Şubat 2024; 1:35:19 > |
Dyson Fırsatları (24. sayfa)

-
-
dyson sen ne gerizekalı firmasın. hava temizleyici satıyorsun yedek filtre yok. koca ülkede yedek filtre yok
-
hepsiburadadan dün gen5 aldık bakalım 3 ay erteleme 6 taksit. annemin doğum günü salı günü yetişir umarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ankara daki mağazalarda airstrait modeli gören duyan var mı? online da stok kalmamış.
-
V15 almayı düsüyoruz. İyi midir? Artı cok dalgalı fiyatları var . Kurumsal satıcılarda yok ne dersiniz?
-
Submarine dün bi girdi stoğa. Tam alırken bitiverdi. 3-3.5 bin fazlaya da Hepsiburadadan almak istemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
panora avmde vardı en son
-
Dysn lar stokta
Marine modeli görünmüyor hcoam hangisi yüklendi stoklara
dyson.com.tr/products/vacuum-cleaners
Dün v15 siparişi verdim dyson sitesinden bugün bitmiş sanırım fakat isteyenler için haber vereyim aynı fiyata beymen sitesinde stok var gözüküyor
Ordada bitmiş.
-
v15 ile arasında kayda değer fark var mı ?
Sayfasında vardı tam alacaktım ödeme kısmında hata verdi.
Sanırım mağazadan almak daha doğru olacak gibi.
-
Merhaba, dyson mağazalarının stok bilgisini sorgulamanın bir yolunu bilen var mıdır? Site üzerinden mağazaların iletişim bilgilerine baktığımda hepsine aynı müşteri hizmetleri numarasının yazıldığını görüyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanirim sadece sulu supurme baslik farki var. Daha denemedik onu.
Hazir yazmisken sorayim bende; su haznesine pronto tarzi yer temizleme deterjani falan ekleyebiliyor muyuz? Yoksa sadece SU mu koyabiliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşları garantiyi başlatmak için My Dyson uygulamasında batarya üzerindeki seri numarası ve satın alma tarihini girerek ürün ekledim Bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı
V15 modele submarine başlık alıp kullanabilir miyiz acaba?
-
Biriken N11 Uç Uç puanlarınız varsa kullanınız son 3-4 gün yada gençlere üniversite hazırlık kitapları alıyoruz 5058126490 transfer ederseniz sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sulandırıp koyun dedi Dyson yetkilileri. Saf halde olduğu gibi koymayın dediler. Çamaşır suyu kesinlikle yasak denildi. Fakat temizleyici ürünleri suyla seyreltip istediğiniz gibi kullanın dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X