< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dynamıc S2 Escooter

-
-
sepete eklenmiyor maalesef zaten bariz fiyat hatası gibi
edit:
akakce.com
Dynamic E1 Elektrikli Scooter Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/scooterlar/en-ucuz-dynamic-e1-elektrikli-fiyati,803159906.htmldiğeri kadar olmasa da bu model uygun görünüyor sepete eklenebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diediemydarlings -- 26 Nisan 2023; 11:40:54 > -
Ben ürünü satın aldım . Sipariş alındı durumunda . Gelişme olursa haberdar ederim.
-
Paylaşılan ürünlerin indirim yüzdesi fazla olduğu için iptal olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İptal mi? kaldırıldı diyor çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürün kargoya verildi akşam üzeri. Yurtiçi kargo ile.
benimde geldi ürün. Batarya süresi nasıl memnun musun bana çabuk gidiyor gibi geldi.
-
Tam kullanma imkanım olmadı. Fena değil ama fren işi sıkıntı birazda tutma yerleri titriyor. Genel olarak iyi. Alışmak lazım zamanla.
-
Benim batarya haricinde pek sıkıntım yok . Titreşim konusunda bozuk yerlerde evet oluyor ama oda bir çoğunda var . Dubleks lastik olmasa çok patlar ve sıkıntı yapar . O yüzden patlakla uğraşmaktansa dubleks ile biraz titremek normal .
Tek sıkıntım batarya süresi az gibi geliyor. Hele 3.seviyede kullanırsam su gibi gidiyor.
-
Size gelen üründe bataryası sıkıntılı ürün denk gelmiş olabilir. Garantiye verip batarya ölçümü yaptırabilirsin sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X