Şimdi Ara

Dying Light (2015) [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
41
Favori
128.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevaplar için tsk ederim. oyunu 2 gün önce platinlemiştim :)
  • szmania kullanıcısına yanıt
    Ben de bitireli 2-3 ay oldu. Cok guzel oyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyuna bir de dlc gelmiş the bozak horde adında ama hiç bahseden olmamış hayret.

oynayan var mı nasıldır iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

bu oyuna bir de dlc gelmiş the bozak horde adında ama hiç bahseden olmamış hayret.

oynayan var mı nasıldır iyi midir?

BU BOZAK HORDE nedir böyle ya tam sadist işi olmuş .. kendimi testere filminin içinde gibi hissettim .. güzel ama zor olmuş çok
  • Oyun güzeldi zevk keyifle oynattırdı lakin

Yani şu oyunu yapan firma bu kadar aç bu kadar rezalet bu kadar küçük olunmaz.

Ek paket sattılar aldık içi boş çıktı. (hala ilk ek paketi yayınlayamadılar)
    Yetmezmiş gibi ilk paketin içindeki silahları ayırıp silah paketi diye itelediler.
    Bozak horde kaç gündür fiyatsız gözüküyordu yayınlanırken fiyatlı yaptılar.

Resmen rezillik. Oynadık bitti oyun ilk çıktığı sade versiyonuyla iyiydi ama resmen yolacak kaz arıyor bunlar oyunu da şu an siliyorum bir daha da bunlara para kaptırırsam veya önerirsem iki olsun.

Oynayacak arkadaşlara ise ek paketiydi şuydu busuydu bilmem nesiydi? Değmez artık o fiyatı vermeye.
  • Save edilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun grafikleri ve konusu güzel hele ilk bölümde ilk zombie tek vuruşta öldü ama o gerilimle adamın meftayı atomlara ayırdım wallaha fakat motion blur açık olunca midem bulandı geberdim view distanceyi düşürdüm 40–60 fps rahat oynadı

• Oyunun basindaki challenged:first assignment gorevi bar istege bagli parkur girevi yesil isiga ulasmak gerekiyor bu gorevleri ne zaman yada level kacta yapmaliyim oyunun en basindayim yetisemiyorum sure bitiyor.

• Arkadaşlar oyunda yağmur felan varmı hava durumu olrak ?

• Arkadaşlar iki sorum var.

1. zombie statue ne oluyor? oyunun henüz başlarında sayılırım ama baya uzak mesafedeki zombiler beni farkedip geliyor. bide yeni dönüşmüşler gece orataya çıkanlardan daha fena. bu zombie Statue yüzünden mi?

2. Okul ile ilgili olan bölümde kaldım yukarı çıkamıyorum. Sanırım ip lazım onu da nasıl yapacağımı bilmiyorum. nasıl yaparım?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokay Gegin

Beyler benim ufak bir sorunum var oyunu daha bugün indirdim ancak karşımda data corrupted diye bir hata ile karşılaştım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

bende de aynı sorun var
  • hannnes01 kullanıcısına yanıt
    Geceleri yagıyor ve daha aksiyon oluyor

• hd5770 v2 1gb ekran kartı c2duo 3.0 - 4gb ramli sistemimde aşırı kasıyordu. son update'i yükledim biraz düzeldi ama oynanacak düzeyde değildi yine de.
    youtubeda biri bu oyunda fps arttırımı videosu koymuş onun anlatımı ile ati ccc'den gerekli ayarları yaptım. bir de başka bir kaç ayar daha yaptım.
    şuan oynanabilecek düzeyde. yine tabi iyi bir fps almıyorum ama en düşük ayarlarla da olsa oynanıyor.
    kolay oyun beğenen biri değilim ama bence oyun güzel. düşük grafiklerle oynamasam çok daha güzel olacak.
  • oyunu insandaki psikolojiyi düşünerek yapmışlar bazı zombi oyunlarında daha ilk görevlerde zombi sürüsü peşinde koşuyo ama Dyingh light da ilk başta insanı zombilere alıştırıp daha zsonra hızlı koşanve ölümcül zombileri koymuşlar inanılmaz bir oyundu oynamazı tavsiye ediyorum.
  • Maymuncuk nasıl kullanılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Maymuncuk nasıl kullanılıyor?

''A'' ve ''D'' tuşları ile anahtar yuvasını sağa,sola çeviriyorsun.Mause ile maymuncuğun konumunu ayarlıyorsun,çok zorlarsan maymuncuk kırılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Maymuncuk nasıl kullanılıyor?

''A'' ve ''D'' tuşları ile anahtar yuvasını sağa,sola çeviriyorsun.Mause ile maymuncuğun konumunu ayarlıyorsun,çok zorlarsan maymuncuk kırılıyor.

Ben PS4'te oynuyorum da. PS4'te hangi tuşlara denk geliyor acaba A ve D?

Skyrim'de de beceremiyordum bu maymuncuk işini. Baya maymuncuk harcadım.

Yalnız maymuncuğu çok zorlamasan da 1-2 denemeden sonra kırılıyor. O yüzden öğrenme şansı da kalmıyor.
  • kolay ve orta derece zorluktaki anahtarlar genelde 0 ile 180 derece aralığında maymuncuk ile açılıyor,daha detaylı anlatamayacağım bol şans.
  • Arkadaslar bu oyun suan steam de 66 tl ve workshop destegi gelmis.orjinal almaya deger mi co-op sariyormu arkadaslarimla oynasam?

• arkadşalar şimdi bu ultimate editon alınca bozak horde flan dahil oluyormu? yani season pass in içeriğinde tüm dlc ler varmı?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.