Oyunu zorla bitiriyorum. Hatta sadece bitirmek için bitiyorum demek daha doğru. |
Dying Light 2 Stay Human (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (59. sayfa)
-
-
Oyuna şu an için 3 parçadan oluşan ücretsiz bir set Dlc si eklediler. Yol haritasında ilk hikaye içeriğinin yaz aylarında geleceği belirtiliyor. Bu nedenle ana oyunu bitirenler için New Game+ yada topluluk etkinliklerine kadar yeni bir içerik bulunmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım bu dlcler eşya falan veriyor tam olarak içeriği nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Linkteki giyisi ve 2 elle kullanılan bir silah veriyor.
Yeni başlayanlar için güzel ama ilerlemiş oyuncular için hiçbir anlamı yok 2 elle kullanılan silahı denemedim gerçi ama kullanışsız bence 2 el ler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Şubat 2022; 17:46:34 > -
Merhaba arkadaşlar. Oyuna son gelen güncellemeden sonra dx12 ile oyunu açamıyorum. İlk girişteki siyah ekranda takılıp masaüstüne atıyor. Dx11'e aldığımda sorunsuz oynayabiliyorum. Bu sorunu yaşayan var mı acaba?
-
Belgelerim dl2 klasöründeki dx12psocache.bin dosyasını ve dx12 logları silin.
Birde windows dx önbelleğini temizleyi deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Şubat 2022; 17:40:14 > -
Gelen DLC ler bunlar hocam ;
3 parça bir set yani 6 zırhtan oluşuyor ve oyuncu zulasından gidip envanterinize ekliyorsunuz. Birde çift elli silah bulunuyor. Set olarak kullanışlı ama nadirlik seviyesi düşük olduğu için oyunda ilerlediyseniz kullanmaya gerek kalmaz. Daha çok yeni başlayan oyuncular için yararlı olur.
-
Cevap için teşekkür ederim hocam. Denedim ama maalesef olmadı. Başka bir çözümü varmı acaba ya. Sabahtan beri uğraşıyorum. Oyunu silicem artık sinir oldum.
-
Oyun dosyalarını doğrulayıp ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yüklemeyi denemişsinizdir heralde?
Birde şu var steam a komut ekleme
steamcommunity.comSTARTUP CRASH POSSIBLE FIX :: Dying Light 2 General Discussionshttps://steamcommunity.com/app/534380/discussions/0/3186862118577542673
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Şubat 2022; 18:16:49 > -
Ben sabredip sonuna kadar geldim bir hafta önce. 'Son bölüme giriyon olm ona göre' dedi oyun bana. Okey diyerek girdim yarısında filan baygınlık geçirerek kapattım oyunu. Hala açmadım fena bir bulantı yaptı oyun bende. Grafikler yüz animasyonu bacak animasyonu filan berbat
Garip ki hiçte umurumda değil zerre merak etmiyorum noluyor nasıl bitiyor, acayip dandirik bir oyun ya, yeninesil bile dediler buna hayret.
-
Ben dying light 2 yi birinci oyunun övgülerinden sonra satın aldım kuponla kardeşim ve arkadaşlarım ilk oyunu öve öve bitiremiyolardı. Sonra oyun çıktı yükledik oynuyorum gerçekten zevkli. Güzel yani oyun.
Buradaki tartışmaları görünce merak ettim lan dedim ilk oyunda bukadar ne varmış.
Youtube a dying light ultra settings yazdım. Ve oha amanın benim şuan 2 diye oynadığım oyundan çok daha canlı berrak bir görüntü görünce tamam dedim 😄
Biz bu oyunu aldık oynuyoruz ilk defa dying light oynuyorum bu arada. Ama hak veriyorum şimdi gerçekten buda ayrı bir corona vakası mı demek lazım artık nedir bilemedim çıkarmayın kardeşim ozaman 😄
Neyse diyorum ilkini oynamamıştım oyüzden bana zevkli geliyor falan diyorum geçiştiriyorum. 😌🤔🤨
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 19 Şubat 2022; 18:47:32 >
Bakıyorum ilk oyunun videolarına binalar bile aynı sadece binaların üstüne ağaç ve ot ekmişler sanki. Bilemedim bunasıl mimari harran neree bura neree heryermi ingiltere mimarisi dünyada bre ? 🤔
Aynen hocam dediklerinin hepsini yaptım. Şuan oyunu sildim tekrar yüklüyorum. Birde attığın linki kurcalayayım. Belki bir şeyler çıkar. Teşekkür ederim hocam sağolasın.
-
Oyunda yanlış bir seçim yaptığımı düşünmeye başladım daha başındayım geri döenmenin herhangi bir yolu yokmu ?
Dying Light 2 oynanış olarak mükemmel olsa da, hikaye olarak yine zayıf kalmış. Oyunu baştan sona Türkçe oynuyorsun ama yine bi nane anlamıyorsun. Boşluklar, eksiklikler gırla. Şu oyunun en büyük eksikliği, düzgün bir lore yaramaması ve ana karakterlerin kişiliksiz olması. Bunun dışında en sevdiğim zombi temalı oyun zaten. Bu seriyi oynayınca, diğerleri çerez geliyor.
-
Oyun içinde güzel gördüğüm yerleri yakaladım. Oyun bence güzel, yani beni sardı. Hikayesi biraz beyin yakıyor sadece o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 19 Şubat 2022; 22:31:59 >
-
Kolay olmadı
-
Oyunda özellikle kadın karakter modellemeleri efsane. Gördüğü herkese aşık olur mu bi insan? Olur
-
İlk oyunu oynamanızı şiddetle tavsiye ederim hocam. İlk oyunu 3 kere bitirdim. Hikaye haricinde şehirde gezmelerim de cabası...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sophie tarafını seçince ikinci haritaya geçmem baya kısa sürdü ilginç.
Son güncellemeden sonra yayı sonuna kadar gerince 20fps düşüş oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Şubat 2022; 13:3:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X