Şimdi Ara

DX 10 hakkında soru his ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende his 4850 icooler serisi ekran kartı war dx10.1 desteği mevcut ama ben xp sp 2 kullanıcısıyım işletim sistemim bu.Sanırım xp de dx 10 desteğini kullanamıyoruz yanılıyormuyum yoksa kullanabilirmiyiz.Kullanamıyorsam dx10 için vista yada windows 7 mi geçsem birde 2 gb ram var makinada o yüzden istemiyorum ne diyorsunuz sistem imzamda yazılı . Yada geçmeliyim fark büyük olurmu dx 10 da oyunlar için soruyorum tabiki.

• XP de dx10-11 kullanamazsın.Ben de 2gb ramle Win7 kullanıyorum.Kesinlikle xp yi aramazsın.Ben de xp yi çok ararım demiştim ama daha yüzüne bakmıyorum bile.Ayrıca win7 hepsinin içinde en az kaynak kullanıyor.Bir de win7 yükledikten sonra aşşağıya verdiğim linke bi uğra.

http://resim.donanimhaber.com/m_39068406/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39068406

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 18 Mayıs 2010; 14:21:54 >
  • Tşekkürler yorumun için oyunlar için geçmeye değer diyorsun dx 10 yani windows 7 de performans kaybı yaşamıycaksam geçerim kesin zatende 2gb ramden korkuyordum ama dediğin gibiyse kurmakta fayda var fiyatları ne kadar acaba 7 nin :S
  • XP de maalesef dx10 kullanamazsınız. Ama zaten sırf dx10 için geçtiğime değermi derseniz de bence değmez. dx9 ile dx11 arasında atla deve fark gören varsa beri gelsin.

Crysis bakın dx9 olmasına rağmen, bad company2 de dxll modunda aldığım görüntüden çok daha kaliteli. Ha görüntü kalitesi dışında başka iyileştirmeler varsa onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chanser

Tşekkürler yorumun için oyunlar için geçmeye değer diyorsun dx 10 yani windows 7 de performans kaybı yaşamıycaksam geçerim kesin zatende 2gb ramden korkuyordum ama dediğin gibiyse kurmakta fayda var fiyatları ne kadar acaba 7 nin :S

Bana soruyosan bedavaRica ederim.Üstelik emin ol performansın artacak ve performans xp deki gibi şişip yavaşlamayacak.Yani zırt pırt format istemeyecek.2 ay oldu format atalı sanki ilk günki hızında..
  • Bedava derken anlamadım.kacak kullanım problem yaratıyor diye duymustum ama .Performansı çok önemli benim için ama performans derken oyunlardaki performansı oyun dışında bir işte kullanılmıyor bilgisayar internet dışı zaten ona performans gerekli değil.
  • Performans derken her türlü performanstan bahsediyorum.Kesinlikle xp den 2 kat iyi.Valla ben lisanssız kullanıyorum.Hiçbir sorun yaşamadım üstelik güncelleme de yaptırıyorum.Sorun yok yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    radeon için bi soru
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki isim olarak nedir windows 7 ultimate diyemi alıcaz alırken 32 - 64 bit olayı nedir bilmiorum.. 64 bit tavsiye etmiyorlardı oyunda okduguma göre ..
  • Hardiskin başka bölümüne de win7 kurabilirsin,performans artışı falan olmaz aynı sayılır hatta oyunları dx10 olarak oynarsan fps kaybı bile yaşarsın,dx9 ile dx11 arasında bile görüntü farkı anlaşılamazken(bir kaç su efekti hariç)dx9-dx10 farkını tahmin edebilirsin,ama yine de win7 kur,xpden daha güvenli ve sağlamdır,netten testlere bakabilirsin
  • Teşekkürler versiyon olarak tavsiye 32 bit mi 64 bit mi kurmayılım oyunlar için destekleeme sorunu yaşamıyalım.
  • Hocam 32 kur başın ağrımasın çok çok yeter Bende 32 ultimate var ayıptır sölemesi
  • 2gb ram olduğu için 32 bit kurman daha iyidir,64bit fazla ram yiyor
  • Sağolun cok teşşekür ederim yorumlarınız için sıra şimdi win 7 ultimate 32 elde etmekte :D Hadi bakalım nası bulacas . Tekrar sağolun
  • 2 yol var.Ya orjinalini alacaksın gidip,yok para vermem diyosan netten indireceksin başka yolu yok
  • Netten beta versiyonları vardır ya full sanmıyom :D
  • gelen kutuna bi bakar mısın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.