Şimdi Ara

dwd writer hepsini boş okuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni aldım samsung hangi cd yi taksam boş cd ollarak okuyor ? sebebi nedir yanlş mıı bagladım acaaba

• kardes eger bılgısayarımda cdyı görüyorsa içi bos ise dvd cdyı desteklemiyor samsunglar bagzı dvdler okumuyor dıye bılıyorum bende yeni aldım cok arastırdım asus en iyisi okumadıgı cd dvd yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_c_g -- 25 Mayıs 2007; 20:18:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

yeni aldım samsung hangi cd yi taksam boş cd ollarak okuyor ? sebebi nedir yanlş mıı bagladım acaaba

Yanlış bağlamış olabilirsin veya kabloda bir temassızlık olmuş olabilir. CD denemişsin peki hiç DVD okutmayı denedin mi yardımcı olabilirim belki
  • yahu normal cd yi okudu
    Lost u ızlemek icin dvd leri takıorum okumuyor boş görüyor böyle bişi olabilir mi ya ????
  • Başka DVD dene olmazsa kabloları iyice kontrol et o da olmazsa imalat hatası olabilir
  • Başka dvd yok evde lost dan başka hic bişi yok şöyle bişey var ben bu writer ı lost icin aldım writer lost u okumuyor şaka mı bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Laptop, Oyun DVD'sini Okumuyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kanku senin kadar bahtsızını görmedim
    muhtamelen dvd okumuor başka dvd ile dene
  • yahu aynı dvd rw yi kullanan var arkdaşım şuan ondayım onda calıştırdı ama bende böyle sorun oluyor

yazılabılır cd diye okuyor halbuki full dolu dvd
  • arkadasım bendede sony vardı dwd nın ustunde - mı + mı var ona bak

bazıları yazılımdan dolayı - lerı okumaz ben update ettım versıyonu netten su an hepsını okuyoda yazıoda eskıden ayzdıgında bıle sorun oluyordu
  • bende aldım samsung dwd kardeş writemaster bazen cd leri okumuyor bazen ama dvd okuyor yazıyor cd yazarken bitiyo %99 oluyo % 100 de hata veriyo bazende okumuyo bidaha samsung dvd almayacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonLighteR

arkadasım bendede sony vardı dwd nın ustunde - mı + mı var ona bak

bazıları yazılımdan dolayı - lerı okumaz ben update ettım versıyonu netten su an hepsını okuyoda yazıoda eskıden ayzdıgında bıle sorun oluyordu

Bu makina işte güncelleştirmek filan mı gerek
  • up
  • http://www.samsung.com/Products/OpticalDiscDrive/DVDWriter/OpticalDiscDrive_DVDWriter_SH_S182D.asp

firmware buradan:
    http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=SS&CttFileID=1476556&CDCttType=FM&ModelType=N&ModelName=SH-S182D&VPath=FM/200705/20070517083442437_SH-S182D_SB05.zip

içinden üç adet nesne çıkacak kepçee.
    1- how to upgrade firmware
    2- sfdnwin.exe bununla yükleyeceksin
    3- SH-S182D_SB05.bin bu da yükleyeceğin firmware.

exe ye tıkla writerini göreceksin. sonra firmware' i göster, yükledi mi otomatik reboot mevzu.

ya ne bitmez dertlerin var bu aralar senin? bir yandan notebook bir yandan bu, öte yandan bjk ya tatile felan çık sen ya bırak bunları havalar normale dönünce düzelir. aquaya git serinle gel ya aaa

• Aha bi işe yaradıgını görmek ne güzel la
    Sorma ya genlcliğimin katili oldu beşiktaş! Olsun be kartalım
    Aqua ya gidemem yavrum göğüsüme kocaman bir KARTAL dövmesi yaptırdım

Konuya donelim download yapıyorum hatta kal kesin bi sorun cıkar

• Olmadı yaptım restrat attı pc ve dvd yi taktım cıkan sonuc.

• Ben de benzer problemi yaşıyorum
    Philips dvd writerim var...
    Ve philips dvd leri yazıyor ama okuyamıyor.Boş görüyor.....
    Yazdıktan sonra dvd nin üstüne baktım.Yazılmış bölgeler belli.Yani dvd dolu ama ....
    Kafayı yiyecem.....
  • ide kablonuz değiştirin arkadaşlar bide öyle deneyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.