Şimdi Ara

DVR Kayıt cihazını internetten izlemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
210.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vozger

    arkadaşlar bendede neutron marka kayıt cihazı var işyerinde.merkezden burası izleniyor.ancak merkezdekiler kamerayı internetten bağlanıp bilgisayarda açtıkları anda benim buradaki bilgisayarda internetip inanılmaz yavaşlıyor.bunu nasıl çözebilirim yardım edebilirmisiniz.

    çözmek için tek cevap: merkezden izlenmemektir..çünkü senin netin uploadı 1024...ve bunuda kamera kullanmış oluyor...adsl dede upload downloada etkide edince net resmen kısırlaşıyor..başka çare ise ayrı bir net hattı almanız..
  • kayıttan cıkar elektirik geldikten sorna tekrar kayıt etemeyee devam eder
  • belli bir süre sonra bunlarda bu sıknıtı cok sık yaşanıyor
  • hic bir kayıt cihazı elektirik gittiğinde kayıt yapmaya devam etmez ancak elektirikler geldiğinde tekrar acılır kayıt yapmaya devam eder
  • bu cihazlarda genelde bu sıknıtı yaşanıyor honeywell kullanın hic bir sorun yaşamassınız
  • benimde benzer bir sorunum var. cn-404 dvr kayıt cihazım var, buna internet üzerinden chrome, explorer kullanarak görüntüyü izleyebiliyorum ama çok yavaş, bir kaç saniye sonra donuyor. bu internet upload hızıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. asıl sorunum ise Cenova sitesinden indirdiğim cms yazılımı ağ içindeki bilgisayarda kurduğumda çalışıyor ama internet üzerinden başka bir yerden bu yazılımı kullanmaya çalıştığımda cihazları bulamıyor. ip adresini giriyorum modemdeki yönlendirmeler yapılmış vaziyette ama cms yazılımı bağlanmıyor. port ayarlarında bir sıkıntı olsa chrome üzerinden izleyemem. cms yazılımı için farklı bir ayar mı yapmak gerekiyor. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Direk Olayını Anlatayım Modem Ayarlarına gırıorsun ılk önce guvenlık duvarı firewall kapalı olucak .. . sonra ınternet ayarlarından nat a gır ordan port acmayaa gır diyelımkı kayıt cıhazı ip si 192.168.2.100 nattan ekle dıye bıyer var bu ıp yı yaz sonra sırasıyla 37777 37778 80 portlarını ac telden ızlemek ıcın 37778 portu pc den ızlemek ıcın 37777 portu 80 portuda mutlaka acık olacak.. sıkıntı kalmaz dahada
  • internetten yavas ızlenme olayları fln yazmıs arkadaslar onlarda tamemn sısteme baglı cat 5 kablo deılde cat6 kabloyla cekılı bı sıstem farklıdır proff sıstem kullanılmalıdır. tabiki bu sızın ınternet saglayıcınızdan aldıgınız ınternet erısım hızıda etkıler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ownerpc -- 2 Aralık 2012; 0:20:04 >
  • Merhaba; Neutron dvr kayıt cihazım var bunu internet üzerinden yani web sayfamızdan kamera görüntülerini izletmek istiyorum bunu nasıl yaparım.

    Örnek:www.siteadi.com/kameralar/ sayfası çagrıldıgında oraya kullanıcı adımı ve şifremi girerek izlemek istiyorum ?
  • dvr cihaza sabit ip ver,
    modemde port yonlendirmede DMZ enable yapıp DVR ip sini yaz.
    internetin sabit ip ise kolay.ayda 3-4 lira
    Sabit IP yi yazıp gelen DVR ekranına sifre ve kullanıcı yaz. tamamdır

    Sabit ip yoksa DynDNS e uye olman, free kullanıcı olursa ayda 1 siteye girmen gerekli. veya pro alıp kullanabilirsin. Bu değişen IP yi kontrol etmene yarar.Modemle bağlantılıdır.
  • Peki arkadaşlar bu DVR cihazını ben 3G Modeme bağladım (ADSL yok kameranın yerinde) uzaktan izlemek için.
    Şimdi bu görüntüyü upload ediyor dolaysıyla Turkcellde upload da kotadan düşüyor. acaba ne kadar kota harcıyor ?
    Sadece uzaktan izlediğim zaman mı upload ediyor yoksa devamlı mı upload ediyor cihaz ? eğer devamlı ediyorsa günde 7GB dan fazla eder 4 kamera için bu da
    tabii ödenmez. bilen varmı acaba ?
  • uzaktan erişim saglıyorsanız upload olması gerek. sonucta modeme baglantıyı siz istiyorsunuz. Modem ping atarak up ve down yapacaktır.ancak goruntu almazsanız sorun yok bence
    En dogrusu gprs modemin programından takip edin.
  • Modemden takip edemiyorum , bencede sadece uzaktan erişim yaptıktan sonra kota harcar, bakalım ne olacak :)
  • NEUTROM dijitak video recoder var calışıyor ama tv ye görüntü gelmiyor sorun nedir
  • TV cıkısıda var,HDMI da,VGA da .
    goruntu almamanız olanaksız gibi.

    Tv de AV ayarı ,yanlıs hdmı portu???
    monitorde VGA (DVR da cıkıs seciliyormu)



    İşletim SistemiGömülü LINUX

    SıkıştırmaH264

    Video Girişi16 Kanal, BNC, 1.0Vp-p, 75ohm

    Ses Girişi4 Kanal, BNC; 200-2800mV,30KOhm

    Ses Çıkışı1 Kanal,BNC,200-3000mv,5KOhm

    VGA ÇıkışıVAR, HDMI

    TV ÇıkışıVar

    Kayıt İzleme Modu4 Kanal kayıt izleme. Duraklatma,Durdurma,Başa ve ileri sarma.

    Kullanım ArayüzüGrafik Arayüz, Ana Ekranda İpuçları

    Uzak ErişimMonitör,PTZ Kontrolü, Kayıt İzleme, Sistem Ayarları, Dosya İndirme, Günlük Bilgisi

    Cep Telefonu İzleme DesteğiVar. iPhone ve Android bazlı tüm telefonlar.

    KontrolRJ-45 Port (10/100M)
  • şifreyi unuttuysan dst elektronik a git dosyalar bölümünde crack programı mevcut



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toker4242 -- 22 Ocak 2013; 10:07:09 >
  • Merhabalar,

    Benim elimde LG LE1004-NH Dvr cihazı bulunmakta. İnternet üzerinden diğer bilgisayarla dvr cihazına dışardan bağlanıp görüntü izleyebiliyorum. Fakat şöyle bir surunum var ve çözüm üretemedim;

    XP yüklü bilgisayarla bağlandığım zaman IE üzerinden sorunsuzca canlı olarak kamerayı izleyebiliyorum, görüntüler gayet akıcı ama Win7 işletim sistemli herhangi bir bilgisayardan bağlandığımda ilk ekran görüntüsü alıyorum ve devamı gelmiyor. Yani ilk bağlantı anında görüntü neyse ekranda sadece o kalıyor. Refresh ettiğim zaman görüntü yineleniyor ve yine orda takılıyor. LG yetkilileri sorunun PC lerde olduğunda ısrarcı. Acaba IE 8.0 ve üstü sürümlerde değiştirmem gereken bir ayar olabilir mi? Yardımlarınız için teşekkürler!
  • KArdeş Senin Sorunun Explorerdenn kaynaklı Eğer Vin 7 den izliyorsan Explorer 8 Versiyonuna düşür 9 veya 10 veriyonlarda sıkıntı çıkarabiliyor saygılar
  • Geçen hafta dediğin gibi sorunu çözdük. IE 8.0 ve 9.0 da çalışmazken 10.0 olunca sorun halloldu. Teşekkürler
  • Konu hakkında genel bilgi vereyim.
    Aldığınız veya taktırmış olduğunuz kayıt cihazını uzaktan izlemek için modem üzerinde portları açmanız gerekir. Eğer port açma konusunda bilginiz yok ise internet ten port açmak diye aratıp bulduğunuz sitelerden modeminizin marka ve modeline göre nasıl port açacağınızı görebilirsiniz.
    Genelde tüm kayıt cihazları uzaktan izlemek için 80 portunu kullanırlar . Genellikle kullanılan modemlerin ip yapısı 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 şeklindedir.
    Örneğin modem ip yapınız 192.168.2.1 ise kayıt cihazınızın ağ ayalarına girerek cihazınıza 192.168.2.*** şeklinde bir ip veriniz. Ben genellikler 192.168.2.100 veriyorum unutmamak için.
    Cihazınıza ip verdikten sonra mevcut modem üzerine bağlı bir bilgisayardan İnternet Explorer açarak (diğer taracıyıcılardan kesinlikle denemeyiniz açılmaz ) adres çubuğuna 192.168.2.100 yazıp enter a basınız. Kayıt cihazınız üzerinden pc nize active x dosyalarını yüklemek isteyecektir. Açılan bar çubuğuna sağ tuşla tıklayıp yüklediğinizde cihazınıza erişmeniz için kullanıcı adı ve şifrenin yazılacağı bir ekran gelir.

    Buradan sıkıntısız bir şekilde izliyorsanız Şimdi cihazınıza uzaktan izlemek için yapacağınız ayarları anlatacağım.
    Kayıt cihazımız a ip numaramızı vermiştik. Şimdi modemimizin ara yüzüne (içine) girerek yukarıda anlattığım gibi marka modele göre port açma yöntemi her modeme göre farklıdır. Kayıt cihazımızın ağ ayarları bölümüne girdiğinizde açılması gereken portları size gösterecektir. Neutron marka cihazda 80 portu (pc den izlemek için) 37777 portu (akıllı telefonlardan izlemek için) açmanız gerekir . Genellikle pc den izleyeceğiniz 80 portu tüm cihazlarda aynıdır.
    Modeminizin içine girerek port açma bölümünden 192.168.2.100 e 80 ve 37777 portunu açınız. Kayıt ederek çıkınız.

    Eğer kayız cihazınız modeminize bağlıysa ve ayarları yaptığınızdan eminseniz canyouseeme.org adresine girip açmış olduğunuz port yazıp Check Your port tuşuna basınız. Gelen ekranda Success diye bir mesaj aldıysanız portunuz kayıt cihazına açılmış demektir.

    En önemli nokta İnternet aboneliğinizin ip numarası sabit yani statik olmak zorundadır. Eğer sabit değilse servis sağlayıcınıza başvurup sabitletmeniz gerekmektedir.

    Destek için info@lenta.com.tr adresine mail atabilirsiniz. 24 saat içinde mailiniz cevaplanacaktır.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.