Şimdi Ara

DVR Kayıt cihazını internetten izlemek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
211.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu hortlatayım ACENOVA YENİ NESİL DVR KAYIT CİHAZLARINDA PORT AÇMA VE SABİT İP DERDİNE SONNNNNNSTATİK İP OLMAYAN DVR KAYIT CİHAZLARI CENOVA DVR KAYIT CİHAZI
     DVR Kayıt cihazını internetten izlemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesgede -- 26 Mayıs 2014; 12:59:14 >

• Statik ip olmadan Avenir Dvr Kayıt Cihazlarını ve kameraları izleyebilirsiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=9ktUIpw9tJA
  • Statik ip olmadan Avenir Dvr Kayıt Cihazlarını ve kameraları izleyebilirsiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=9ktUIpw9tJA
  • ARKADAŞLAR 4 KANALLI EVEREST MARKA KAYIT CİHAZIM VAR UZAKTAN TEL İZLEMEK İSTİYORUM BUNUN İÇİN SABİTİP ALDIM FAKAT BAŞKA NELER YAPMAM GEREKLİ BİLMİYORUM PORT FALAN AÇILMASI GEREKİYORMUŞ HERHALDE MODEMİM NET MASTER KABLOLU TV MODEMİ TESİMLİ ANLATACAK BİRİ VARSA YADA UZAKTAN BAGLANTIYLA YAPAÇAK BİRİ VARSA LÜTFEN YARDIM ACİL ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • kayserilirecep gönderdigim linke tıkla orda Modem Port Açma, Açıklayıcı Döküman var size faydalı olacaktır bütün modem markalara göre port açma anlatıyor

http://www.maxiguvenlik.com/icerik/yazilim-indir.aspx
  • merhabalar. yeni bir konu açma gereği duymadan sıkıntımı burada sizinle paylaşacağım umarım bilen ve beni aydınlatacak bir cevap alabilirim. şuan iş yerimde 16 kanallı avtech marka dvr kayıt cıhazım var.ek olarak yeni bir sistem ve ek kameralar konulacak.2. dvr cihazına ve eskisine telefonumla bağlantı yaparken ayrı bir program ındırmem gerekecek ve cihazlar arasında değişim yaparken her defasında çıkıp farklı bir programa girip ancak öylemi izleyebilirm.yoksa aynı programda her ıkı dvr görüntülerini birleştirebilimiym.? şimdiden teşekkürler
  • Mrhba metekse;

Alcağınız dvr marka model(yazılımlar) bir ise aynı program ve telfon üzereinden izleyebilirsniz değil ise aynı port numaraların vererek denemenizi tavsiye ederim, deneme yanılma yolu ile bunu ancak bilebilirsniz ama kesin bir çözüm istiyorsanız 2.Cİ YERİNZE YA AVTECH MARKA DVR KAYIT CİHAZI ALMALASINIZ YADA YENİ SİSTEMİNİZE ALICAĞINIZ MARKADAN ESKİ SİSTEMDEKİ DVRINIZ DEİŞTİRMENİZ GEREKECEKTİR.
     DVR Kayıt cihazını internetten izlemek

• merhaba
    işyerinde bullwark marka dvr var işyerini evden izlemek için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  • en iyi izlediğim film osurung bonbası izleyin görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunarci

merhaba
    işyerinde bullwark marka dvr var işyerini evden izlemek için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Kayıt Cihazınızdaki İp Adresini İnternet Explolere Yazarak Bağlanacaksınız
  • Tesekkurler bilgilendirmeler icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fas2802 kullanıcısına yanıt
    Kardeş sonuç ne oldu bana da yardımcı olur musun?aynı sorun bende de var (3g sorunu)
  • ZyXel Modemde, Network Menusunde NAT işlemlerinde Port Forwarding Bölümünde Kamera Ip Adresi ve Başlangıç Portu:37777 Bitiş Portu ise 37778 Olarak Port Açın,
    Ayrıca Ben Aynı şekilde ıp adresiniz Başlangıç Portu:88 Bitiş Portu ise 88 olarak açtım
    İnternetten Kameranın ıp adresini yazdığında İzliyebilmektesin.
    Örneğin Kameranın Ip adresi 88.250.10.2 ise Explorere 88.250.10.2:88 yazdığında İzleyebilirsiniz.
    NOT: Diğer modemlerde Port açma menusu vardır oradan yapabilirsiniz.
  • Arkadaşlar elimde Panavise 804a DVR kayıt cihazı var,modem(Airtes 5341),bilgisayar,internet var ama bir türlü modemden port açıpta modeme bağlanıp internetten izleyemedim,yolunu yordamını bilen varsa bir anlatabilirmi Allah rızası için.
  • Neutron lite uygalamasıyla wifi dan dükkanı canlı izleyebiliyorum ama mobil veriyi açınca 3G den izleyemiyorum yardım edin nasıl çözcem bu sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ip kamera kit aldım. ip kamera üzerinde qr kod var, telefondan okuttuğumda anında bağlanabiliyorum. Bağlanmadan önce şifre nasıl koyabilirim acaba, şifresiz bağlanıyor hemen şuan.
  • Neutron DVR cihaz dan mobil uygulamada problem yok.

İnternet explorer den şifreyi yazdıktan sonra "login timeout" uyarısı vermekte ve izleme yapılamıyor.

tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 5 Eylül 2017; 9:52:3 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.