Şimdi Ara

Dvr kayıt cihazına logo eklemek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde dvr kayıt cihazı var.Açılışta yazan h.264 yerine kendi adımı veya logo eklemek istiyorum.Mümkünmü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: roptesambir

elimde dvr kayıt cihazı var.Açılışta yazan h.264 yerine kendi adımı veya logo eklemek istiyorum.Mümkünmü ?

hocam soru biraz bu mesajından bağımsız ama dvr kayıt cihazı ile ilgili

1)dvr kayıt cihazı çalışıyorken, laptopa bağlayarak görüntüleri izleyebilirmiyiz?nasıl olur?
    birde internetten izliyoruz mesela(evden) harddisk son 30 günü kaydedebiliyor ben 20gün öncesini evden kameranın ıpsine bağlanarak izleyebiliyormuyum?

simdiden teşekkür ederim.

benimkide h.264
  • usb ile istediğin tarih ve saat aralıgının görüntülerini alabilirsin.

internetten izleyebilirsin ve izleyebilirsin.
  • quote:

usb ile istediğin tarih ve saat aralıgının görüntülerini alabilirsin.

internetten izleyebilirsin ve izleyebilirsin.

hocam bu port acma olayı nasıl oluyor türkce video var mı bununla ilgili
  • dvr kayıt cihazın belli 2 portu olur markasını solersen yardımcı olmaya calısırım.

modem'den nat kısmından dvr ın portu kayıt cihazına yonlerdıgın zaman goruntulerı ınternetten ızleye bılırsın
  • quote:

dvr kayıt cihazın belli 2 portu olur markasını solersen yardımcı olmaya calısırım.

modem'den nat kısmından dvr ın portu kayıt cihazına yonlerdıgın zaman goruntulerı ınternetten ızleye bılırsın

bu cihaz
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/4-kanal-100-fps-internetli-ful-kayit-cihazi-59673453

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 26 Haziran 2012; 23:45:12 >

• quote:

dvr kayıt cihazın belli 2 portu olur markasını solersen yardımcı olmaya calısırım.

hocam bir de bu hızlarla internetten görüntülerde takılma olmadan kamera kayıtlarını izleyebilirmiyiz(suan 1080 p videoyu takılmadan izleyebiliyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    digiturk usb belleğe kayıt
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.