Şimdi Ara

DVİCO TVİX HD-M7000A DETAYLI İNCELEME.ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
1
Favori
16.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bir mkv playerdan almayı düşünüyorum fakat izlenimlerime göre daha bunun çok erken olduğunu zannediyorum.Çünkü sürekli Fireware updateleri oluyor.Bu alet için bir şey sormak istiyorum.Harici Hd takıldıgında aletin boot konumunda kaldıgını söylemişsiniz.Bu konuda size bişiler sormak istiyorum.1.boot sırsında hd de harket varmıydı yani tarama sesi gbi cıkardıkları sesler war bu aletlerin o tarz bi hareketlilik2. olarak eğer imkanınız warsa 500gb vea 1 tb bir hd kullanım içine az bi dosya atarak aynı şekilde dıstan bağlıyarak deneye bilrmsnz.Bunu soruyorum çünkü eğer alet boot sırasında bütün diski scan etme gbi bi özelliğe sahipse bu full bir 1 tb harddiski usb den taraması ölüm olacakatır.Bende 2tb wd miror edition war raid 1 kullanıyorum eğer bu olay çözülemesse bu aletide elemek zorunda kalıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_6 -- 16 Ağustos 2009; 14:06:09 >

• bende 6500a var.1tb'lik dahili ve harici hard disk takılı.Makinayı açtığımda yaklaşık 15-25 saniyelik açılma süresi oluyor.Makina açıkken harici hard diski takarsanız tanımıyor.Makina kapalıyken harici hard disk takılmalı ve makina açıldığında herhangi bir tarama işlemi yok.hemen hard diski açıyor.Bu makinanın tek sorunu fiyatının yüksek olması.Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum.Sorunsuz ve çok memnunum...
  • arkadaşlar bende popvorndan sonra tvix sahibi oldum sebebi ise daha önce izlediğim tvix deki görüntüyü çok beğenmemdi fakat cihazı alınca popcorn gibi olmadığını farkettim ilk aşamada kurulum anlamında daha zor bir cihaz fakat kurduktan sonra bu uğraşa değdini gördüm görüntü kalitesi gerçekten çok etkileyici şimdi sıra geldi formata ama sıkıntılı gibi bazı arkadaşlar yeni yazılımın cihazlarını kilitlediğini yazıyor onun için tereddütlüyüm benim duyduğum hdd içine takmadan yazılım atıldığında kilitleniyormuş yazılım atan arkadaşlar nasıl olduğunu anlatırlarsa bizlerde bigi sahibi oluruz saygılar.
  • sayın alanya 75 altyazı olayını nasıl çözdüğünüzü detaylı anlatabilirmisiniz acaba bu konuda hiçbir bilgim yok forumda okuyorum ama ya ben tam anlayamadım yada detaylı açıklama bulamadım font nerden nasıl alınır nereye nasıl atılır bilmiyorum.
  • benim cihaz malesef açılmıyor neden oldu bilmiyorum boot yazıyor ve kalıyor başına gelen yada çözümünü bilen varmı acaba.
  • selamlar
    cihazın açılmaması sanırım formattan sonra kilitlenme olayıdır .fake cihazlar formatı kabul etmiyor.alt yazı olayıda netten beğendiğin arial ttf fontları alıp kök dizinin içine atıyorsun ilk sayfada anlatmıştım.sonrada menüden alt yazıya gelip o font u seçiyorsun hem alt yazı hemde menü türkçeleşiyor.yazlnız font u karakteri iyi seçmek lazım yoksa bazen menüde türkçe karakter küçücük çıkıyor okunmuyor uzaktan .ben alt yazılı izlemeyi sevmediğim için kaldırdım ve orj ine döndüm
  • teşekkür ederim arkadaşlar alt yazı olayı çok kolayca halloldu.ses dilini nasıl değiştiriyoruz ben bulamadım örneğin yesman çift sesli infoda görünüyor ama ikinci sesi birtürlü seçmiyorum nerde hata yapıyorum bulamadım yardımlrınız için sağolun saygılar.
  • kumandanın en üstünde audio tuşu var. o tuş ses seçimini yapar...
  • onu denedim ama olmadı farklı bir ayarmı gerekiyor acaba
  • Şöyle bir baktım ama göremedim, bende yazayım dedim.

2009-2010 Eısa ödülünü media player dalinda kullandığınız ürün aldı..

http://www.eisa.eu/awards/audioht

Hepinizi tebrik ederim....
  • yeni yazılımda pek çok şey yenilenmiş.
    Mesela ben orjinal bluray indirmiştim.nasıl dvd içinde video ts vardır ve 15-20 tane farklı dosya vardır ve tvix bu dvd'yi otomatik tanır.Aynı şeyi içinde yuzlerce dosya olan orjinal bluray'de tanıdı ve açtı.Çok hoşuma gitti.
  • yasinaka senin cihazda kore versiyonumu yeni yazılımı yükleyip sorun yaşamadınmı ben artık yazılım yüklemeye korkuyorum başıma gelen olaydan sonra.
    benim sorunuma cevap alamadım arkadaşlar aynı film laptop ile çift ses ama tvixde ikinci sesi yapamıyorum görmesine rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er9en

yasinaka senin cihazda kore versiyonumu yeni yazılımı yükleyip sorun yaşamadınmı ben artık yazılım yüklemeye korkuyorum başıma gelen olaydan sonra.
    benim sorunuma cevap alamadım arkadaşlar aynı film laptop ile çift ses ama tvixde ikinci sesi yapamıyorum görmesine rağmen.

Ben ingiltere'den almıştım arkadaşım ve güncellemelerde herheangi bir sorunum yok.Çift ses geçişi başka nasıl yapılıyor bilmiyorum ama mevcut filmlerimi kontrol ederim.
    acaba filmle ilgili bir sorun olabilirmi Filmin ismini ve uzantısını öğrenebilirmiyim? yesman demişsin sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaka -- 11 Eylül 2009; 18:05:05 >
  • daha önce popcorn kullanıyordum sorun yaşamadım bahsettiğim film ve diğer bütün dual sesli filmleri denedim ama olmuyor popcornda türkçe izlediğim filmler infoda çift ses görmesine rağmen şimdi olmuyor biryerde hata yapıyorum ama nerde.
    senin cihazın arkasındaki vidalardan orjinal olup olmadığı anlaşılır eğer yıldız vida değil ise orjinaldir saygılar.
  • tvix'in orjinal sitesindehttp://www.tvix.co.kr/Eng/ sol alt köşede sahte olup olmadığını anlatan 8mb.lik pdf dosyası var.
    http://www.tvix.co.kr/ENG/Faketvix.PDF

Ben ürünü ingiltere'de kjglobal firmasından aldım.310 sterlin vermiştim.1sene oldu olacak...

http://www.tvix.co.kr/Eng/WhereToBuy.aspx
    http://www.kjglobal.co.uk/

• sitedeki resimlere bakınca bendeki cihaz fake değil gibi ama yinede emin olamıyorum yazılım yüklesemmi yüklemesemmi.

sayın seres sizin cihaz hangisi acaba siz bildiğim kadarıyla yeni yazılımları yüklediniz.
  • sayın er9en
    audio tuşuna iki defa bazen de 3defa basılması gerekebiliyor tek tek.basın ca ekranda zaten menüsü çıkar.bu arada sen yazılım attın ve kilitlenmişti nasıl düzelttin.bende atacağım ama kilitlenecek
  • malesef düzelmedi boardın yeniden programlanması gerekiyormuş onun içinde yurt dışına göndermek gerekiyor enson yazılımla cihaz süper olmuştu ama kullanmak kısmet olmadı kesinlikle yazılım yükseltmeyin
  • ozaman senin cihaz fake...
  • Arkadaşlar,

Orjinal Tvix 5100SH modeli cihazımı satıyorum. Hemen hemen hiç kullanılmadı ve orjinal kutusunda.
    ilgilenen arkadaşlar olursa gitti gidiyor üzerinden ilan verdim oradan cihazın detaylı bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.