Şimdi Ara

DVI-HDMI Dönüşümü ve 1:1 Pixelmapping Deneyimleri... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
0
Favori
32.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bünyamin abi lcd tv hayırlı olsu sana pm attım ama gitmiyor herhalde .

Tv nin kendi üzerinden renk ve netlik ayarları açılıyormu 1360.768 yaptıktan sonra ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Bünyamin abi lcd tv hayırlı olsu sana pm attım ama gitmiyor herhalde .

Tv nin kendi üzerinden renk ve netlik ayarları açılıyormu 1360.768 yaptıktan sonra ...

Evet Rıdvancım Onuda Yapıyorum Her İki taraftan Kontrol Bende Akşam Çekiğ SS Atıcam Kardeim benim
  • BU arada ben de Samsung 6 serisinin klavuzuna baktim. 1:1 MP icin desteklenen modlar gosterilmis.

DVI/HDMI baglantisinda 1920x1080p cozunurlugunun desteklendigini gosteriyor. Ama forumda bunu yapamayan arkadaslar var. Acaba yanlis nerede olabilir?

DVI-HDMI Dönüşümü ve 1:1 Pixelmapping Deneyimleri...
  • Bunlarin oldugundan emin olun;

1. PC DVI / HDMI baglantisi HDMI 2 de olacak.
    2. Ayarlardan HDMI 2 bolumunu degistirerek PC haline getirilecek.
    3. Baslattan Run a girin ve oraya dxdiag.exe yazip entera basin. DirectX Diagnostic Tool ekrana gelecektir. Orada More Help sekmesine gelin. En altta OVERRIDE butonu var ona tiklayin. Onu 60 yazip kapatin. Bu yenileme hizini daima 60Hzde tutmaya calisacaktir.

Belki de herkesin yasadigi sorun su 3. yazdigim madde ile cozulur.
  • Just Scan i de de aktiflestirmeyi unutmayin tabiki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

Just Scan i de de aktiflestirmeyi unutmayin tabiki.

pAYLAŞIMLARIN iÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM
  • hocam burda cea ve vesa d,ye 2 ayrı moddan bahseidyor bunlar nedir? hdmi/dvi dan cea modunda destekliyor diyor. acaba bu modun anlamı nedir?
    quote:

BU arada ben de Samsung 6 serisinin klavuzuna baktim. 1:1 MP icin desteklenen modlar gosterilmis.

DVI/HDMI baglantisinda 1920x1080p cozunurlugunun desteklendigini gosteriyor. Ama forumda bunu yapamayan arkadaslar var. Acaba yanlis nerede olabilir?

DVI-HDMI Dönüşümü ve 1:1 Pixelmapping Deneyimleri...

• Bunlar bir standarttir.

The Video Electronics Standards Association (VESA)

Consumer Electronics Association (CEA)

Bu terimler cok da onemli degil. Sirf sizin icin Samsung 32A656 siparisi verdim. Yarin geliyor. Cocugun odasina koyacagim sonra. Kendime daha buyuk birsey almayi planliyorum.

Kablo da aldim. Aldigim kablo DVI (Dual Link) /HDMI 340 MP/s hiza sahip. Yani 1.3a standardini destekliyor.

Diger forumlari da okudum. Kimileri bu 1:1 MP olayini basarmis.

Ben de deneyecegim.
  • valla hocam sırf bizim için almış olmana çok şaşırdım ama bekliyoruz eğer becerebilirsen bize de ışık tutmuş olursun. saygılar.
    quote:

Bunlar bir standarttir.

The Video Electronics Standards Association (VESA)

Consumer Electronics Association (CEA)

Bu terimler cok da onemli degil. Sirf sizin icin Samsung 32A656 siparisi verdim. Yarin geliyor. Cocugun odasina koyacagim sonra. Kendime daha buyuk birsey almayi planliyorum.

Kablo da aldim. Aldigim kablo DVI (Dual Link) /HDMI 340 MP/s hiza sahip. Yani 1.3a standardini destekliyor.

Diger forumlari da okudum. Kimileri bu 1:1 MP olayini basarmis.

Ben de deneyecegim.

• Isin sakasi tabi.

Ama yine de bir riske giriyorum. Sonucta forumda bunun olmadigini soyleyenler var. Ben de inat yaptim. Nasil olmaz diye. Teknik verilerinde olur diyor, yabanci forumlarda da yapan varmis. Bakalim biz ne yapacagiz. Yarin bir gelsin de hele. Olu pixel programini da hazirladim.

Bu arada firmware de hazir. Firmware eskiyse yenisi yuklemenizi tavsiye ederim.

Cihazin en sonki yazilimi T-AMBPEUMD-1020.1

http://www.samsung.com/uk/support/download/supportDown.do?group=television&type=television&subtype=lcd&model_nm=LE40A656A1F&disp_nm=LE40A656&language=&cate_type=all&dType=D&mType=FM&vType=R&prd_ia_cd=02010100

• çok teşekkürler indirdim deniycem ama tırsıyorum ya elektrikler giderse diye.
    quote:

Isin sakasi tabi.

Ama yine de bir riske giriyorum. Sonucta forumda bunun olmadigini soyleyenler var. Ben de inat yaptim. Nasil olmaz diye. Teknik verilerinde olur diyor, yabanci forumlarda da yapan varmis. Bakalim biz ne yapacagiz. Yarin bir gelsin de hele. Olu pixel programini da hazirladim.

http://www.samsung.com/uk/support/download/supportDown.do?group=television&type=television&subtype=lcd&model_nm=LE40A656A1F&disp_nm=LE40A656&language=&cate_type=all&dType=D&mType=FM&vType=R&prd_ia_cd=02010100

• rentts

kARDEŞİM gene İçine Sinmedi Dimi Sen Bu Olayıda Deniceksin Anlaşılan Bu arada (DOWLOAND) Acaip Sürüyo
  • valla kardeşim şimdi yine içime kurt düştü galiba yine denycem=) eline sağlık bu arada.
    quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

rentts

kARDEŞİM gene İçine Sinmedi Dimi Sen Bu Olayıda Deniceksin Anlaşılan Bu arada (DOWLOAND) Acaip Sürüyo
  • firmware versiyon güncellemesi yaptım ama şimdilik pek bi değişiklik göremedim. ama kesin iyi bişeydir.
    quote:

Isin sakasi tabi.

• İmkanım OLsa da Şunu Beraber denesewk Bu olay bi adam gibi çözmek farzx Oldu yahu
  • kardeşim hangi olayı? ben firmware güncellemesini bilgisayara bağlamak için yapmadım ondan bahsediyosan. renkler flaan daha güzel olur diyorlardı da ben onu diorum. yani benm gözüm pek bir fark göremedi ama daha dvd de denemedim. ya da mkv li filmlerde bir de orda denemek lazım.
    quote:

İmkanım OLsa da Şunu Beraber denesewk Bu olay bi adam gibi çözmek farzx Oldu yahu
  • Bende''Bundan Bahsediyorum Kardeşim..Hani FW Olayı Çokta Vahim bi durum değilk Hele Pc tabalı Bi LCD Kullanıcısı İçin nasıl bi evham Özelliktir Anlaamıyorum ....Bence Olmazsaki Eski Yöntemi Bozma Hd leri deniceksin Az kaldı kardeşim
  • eyvallah kardeşim sabırsızlıkla bekliyorum filmleri.
    quote:

Bende''Bundan Bahsediyorum Kardeşim..Hani FW Olayı Çokta Vahim bi durum değilk Hele Pc tabalı Bi LCD Kullanıcısı İçin nasıl bi evham Özelliktir Anlaamıyorum ....Bence Olmazsaki Eski Yöntemi Bozma Hd leri deniceksin Az kaldı kardeşim
  • TV bugun geldi/ 32a656.

Hic zorlanmadan 1:1 MP olayi gerceklesti. Kablom dual link DVI bolumunde butun pinler dolu. Inanamadim valla.

Bu arada TVnin kontrasti sanki az gibi. Ne biliyim canli degil gibi, metettikleri kadar. 15000 Dinamik Kontrast yaziyor. Neden boyle? Nette 50000 yaziyordu/
  • Evet birkac ayardan sonra goruntuyu de en guzel hale getirdim (HD yayinlar icin).

Duymayan olmasin!

Samsung 6 serisi cok basarili sekilde 1080p cozunurlugunde 1:1 Pixel Mapping olayini gerceklestirmistir.

TVde son yazilim yukledim. Cihazda sorun var diyenler, kesinlikle sorunu yok. Ayrica DVD bile izlerken cok super goruntuye sahip. HD goruntuyu hayal bile edemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.