Şimdi Ara

DVI girişli monitörlerde kdv indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bilmediğim için soruyorum ve belkide bu sorunun cevabını bilmeyen birçok arkadaşımız vardır. Neden DVI girişli lcd monitörlerde kdv daha farklı? Neden onlarda kdv indirmi yok hiç anlamadım. Tam olarak amaçları nedir?

• devlete göre dvi lüks tüketim o yüzden kdv %18
    dvi sız monitör ihtiyaç gördügü için %8

• firmaların çoğu ellerinde kalan mallarda yapmış kdv indirimini... tek tük yeni ürünlerde de var ama aradığım ürünlerin hiç birinde yok
  • Vatan'dan samsung 2233BW alıcam da ben. Gerçi fiyatı world karta baya uygun, 326 tl ve 5 taksit. World kart var ama işte çok saçma birşey. Lüksmüş, peh!
  • Aslında yasada da bi gariplik var yok bilmem bir giriş bir bir çıkış ünitesi sahip olan görüntü ürünleri diyor adam gibide açıklama yapmıyorlar alttan ittirgeçli üsten tüttürgeçli çok oturgaçlı götürgeç mevzuna benzedi
  • Elde kalan analogları satmak için devletin yardımcı olduğu bir iş.
  • Ben bugün vatana gittim ama nasıl olurda kdv indirimi var diyorlar ama bende LG ye yöneldim ve KDV %18 yazıyordu ama anlayamadım gitti herhalde bu elinde kalan eski monitörlere mi yönelik yapmışlar var bir bildikleri ama neyse hala 603 teydi..

sanırım yeni ürünlerde yok gibi ama daha dur bakalım yeni yeni yapılmaya başlandı indirimler belki zamanla olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se_co

Ben bugün vatana gittim ama nasıl olurda kdv indirimi var diyorlar ama bende LG ye yöneldim ve KDV %18 yazıyordu ama anlayamadım gitti herhalde bu elinde kalan eski monitörlere mi yönelik yapmışlar var bir bildikleri ama neyse hala 603 teydi..

sanırım yeni ürünlerde yok gibi ama daha dur bakalım yeni yeni yapılmaya başlandı indirimler belki zamanla olur.

DVI girişi olanlar %18, sadece analog olanlar %8 Ayrıca KDV bizden kampanyasını uçurmuş vatan. Monitör alma hayallerim suya düştü

• bilişim ürünlerine indirim dendi, ne anakart ne işlemci ne de ram gibi ana unsurlar yok bu indirim paketinde. bu nasıl iş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gui-Wan

bilişim ürünlerine indirim dendi, ne anakart ne işlemci ne de ram gibi ana unsurlar yok bu indirim paketinde. bu nasıl iş.

Sadece ekran kartlarında indirim yapılmış

Zaten hiç inanmamıştım bu vergi indirimi hikayelerine Dünyanın en çok vergi kesen ülkesinde vergi indirimi ha? Yalan dolan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

quote:

Orjinalden alıntı: Gui-Wan

bilişim ürünlerine indirim dendi, ne anakart ne işlemci ne de ram gibi ana unsurlar yok bu indirim paketinde. bu nasıl iş.

Sadece ekran kartlarında indirim yapılmış

Zaten hiç inanmamıştım bu vergi indirimi hikayelerine Dünyanın en çok vergi kesen ülkesinde vergi indirimi ha? Yalan dolan...

aynen

• Ekim 2007'de Benq FP93VW aldım. Fiyatı 330 lira gibi bir şey oldu. Dvi ve vga bağlantı seçenekleri mevcut. Anlaşılan fiyatlar şuan pek iyi değil.
  • DVI'larda diğer vergiler de yüksek zaten. Malesef KDV indiriminden de umut yok. Zaten izah edilemez bir açıklama var. Komple bilgisayarda indirim var ama parça bazında bir çok üründe yok.
  • demekki o zaman DVI çıkışlı monitör alırsak %18 e alacaz demektir..

ne yapalım artık idare edeceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.