Şimdi Ara

DVI-D (24+1 PIN) to VGA (15 PIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli DH üyeleri. Ekran kartı ve çift monitörrden görüntü alma ile ilgili bir sorum olacak. yorumlarınıza ve görüşlerinize acil ihtiyacım var.
    Elimde bulunan ekran kartı, Inno 3d GTX 640 Raptor 2 gb modelidir. Aşağıda ekran kartına ait link ve resim bulunmaktadır.


    İncelemek İçin,http://www.inno3d.com/product/gt640.html
     DVI-D (24+1 PIN) to VGA (15 PIN)


    Bahsettiğim ekran kartına iki tane monitor bağlamak istiyorum. Bağlayacağım monitorlerin ikisi de aynı marka ve VGA girişe sahipler. Ekran kartının vga çıkışını bir monitore DVI çıkışını da diğer monitore bağlamak istiyorum. Ancak dvi çıkışı DVI-D (24+1 PIN) olduğundan normal dvi-i dönüştürücüler ile görüntü alamıyorum. zaten dvi-i dönüştürücüler pin farkından dolayı ekran kartı üzerindeki dvi-d çıkışı ile uyuşmuyor, dönüştürücü çıkışa oturmuyor. Sormak istediğim, aşağıda linkini verdiğim dönüştürücü isim olarak tam aradığım dönüştürücü. ancak internet üzerinde yaptığım araştırmada dvi-d den vga ya dönüşümün mümkün olmadığı sonuçlarına ulaştım. acaba aşağıdaki dönüştürücü işimi görür mü?



    Herkese iyi forumlar dilerim.







  • enigmac kullanıcısına yanıt
    eğer ekran kartının hdmı girişi çalışıyorsa bunu kullan::

    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hdmi-to-vga-donusturucu-gold-kablo-1-5-metre-107588311?keyword=&gclid=CLH87Iu61b0CFVLItAodjUAADg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0


    diğerini de vga ile bağlarsın. ama ikisi aynı anda görüntü vermez. birini kullanırken diğeri kullanılmıyor. masaüstü görüntü ayarlarından 1. ve 2. monitör seçimi var,hangsini istiyorsan ona aktarırsın görüntüyü.bendeki sistem de böyle.




  • Hocam teşekkürler.
    HDMI ile ikinci monitore aktardığımda masaüstü görüntü seçeneklerinden 2 ayrı görüntü oluşturabilirim gibi geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmac -- 10 Nisan 2014; 11:35:52 >
  • enigmac kullanıcısına yanıt
    EVET. BEN LCD TV Yİ HDMI İLE MONİTÖRÜ DE VGA İLE BAĞLAMIŞTIM. GÖRÜNTÜ SEÇENEKLERİNDEN GAH TVYE GAH MONİTÖRE GEÇİŞ YAPABİLİYORDUM.
  • hocam ekran kartı modeliniz ile işletim sisteminiz hakkında bilgi verebilir misiniz?
    bahsettiğim ekran kartından önceki kartım daha düşük model ve eski ekran kartımda dvi-i ile vga da iki monitorü bağımsız olarak kullanabiliyordum. sizin bahsettiğiniz kablo ile bu durum gerçekleşmez mi acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmac -- 10 Nisan 2014; 11:54:13 >
  • enigmac kullanıcısına yanıt
    benim ekran kartım nvidia gt220 1gb 128 bit ddr3. w7 kullanıyorum. ekran kartının resmi sitesine bak eğer çoklu monitör desteği varsa her türlü görüntü alırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.