Şimdi Ara

Dvd Yazarken Pc Yavaşlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 70 gb kadar bir arşivim var ve bu arşivi dvdlere çekmek zorunda kaldım. Dün dvdleri çekmeye başladım ve 4 dvd çektim. Dvdleri çekerken bir yandanda dizi izliyordum. Bir dvd yaklaşık 25 dakika kadar sürüyordu. Bugün tekrar yazmak istediğimde sinirlerim bozuldu. Nero ile yazmaya başladığımda pc çok yavaşladı ve cok geç tepki vermeye başladı. Film izlerken takılarak ilerliyor, müzik dinlemeyi denedim onda da aynı sorunla karşılaştım. Acaba sorun nero da mı dedin ve başka free bir program indirdim onu denedim ondada aynı sorunu yaşıyorum. Sizce neden olmuş olabilir?

• Valla hocam gülü seviyorsan dikenine katlanacaksın. CD yazarken diğer uygulamaları kapatmanı öneririm. Zira medyaların yanabilir. Ben nette geziniyordum, bir sorun olmuyordu. Film izlerken birkaç tane yaktığım olmuştur.

Kolay gele.
  • Hocam dün olmuyordu bugün meydana geldi bu sorun. O yüzden soruyuorum
  • Dvd'leri yakarken başka bir uygulama çalıştırma bence. Bir de kaç X ile yazıyorsun. Eğer 8x ile yazıyorsan 25 dakika çok fazla. Ben 8x ile 7 dakikada yakıyorum. Eğer disk birleştirme yapmadıysan iyi bir defrag programıyla (tavsiyem O&O Defrag) diski birleştir. Parçalanmış disklerde yazım işlemi daha uzun sürüyor.
  • dvd yazım işlemi sırasında görev yöneticisinden işlemler sekmesine gel orada önce cpu ya göre daha sonrada ram'a göre sırala muhtemelen nero aşırı ram kullanımı yaptığı için bilgisayar ağırlaştırıyordur. benim bilgisayarda nero ile dvd yazarken 700 mb a yakın ram kullanımı oluyor.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.