Şimdi Ara

DVD YAZAMIYORUM YARDIM ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dün gold dan şunu

http://www.ereyon.com.tr/store/productdetails.aspx?productId=180152&ref=kaclira

SAMSUNG SH-S222A 48xCDRW 22x DVDRW IDE aldım. cd okuyor yazıyor dvd de okuyor ama dvd yazmaya gelince şu hatayı veriyor

DVD YAZAMIYORUM YARDIM ACİL

sürükle bırak da yapsam nero da kullansam yazmıyor ne yapmalıyım?acaba bozuk mu?iade mi edeyim?bilenler fikri olanlar...hatta değiştirirsem ide olarak ne önerirsiniz?

• Peki cd yazıyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HydroAcidX

Peki cd yazıyormu?

evet yazıyor.
  • Valla araştırıyorum senin için, sorunun yazılımsalmı donanımsalmı olduğunu çözemedim.

Bi sonuca varırsam mesaj atıcam.
  • çok teşekkür ederim. bekliyorum güzel haberleri
  • bendede yazma hatası olmuştu en son ide kablosunu değiştirdim düzeldi istersen bir kontrol et.
  • deneyecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • IDE kablonu değiştirmene gerek yok arkadaşım. bu sık karşılaşılmayan bir problem. aynı sorun benide bayaa uğraştırdı ama çözdüm çok şükür.
    Önce sorunun nedenini açıklayayım. Sorun senin ide sürücüsü olarak anakartın ide sürücülerini yüklemiş olmandan kaynaklanıyor. Çünkü bu tür cihazlar genelde windows ile kurulan standar ıde sürücülerine göre ayarlanıyor. Dolayısıyla senin sürcünün dvd yazmama sebebi anakartın ıde sürücülerini yüklemiş olman
    Çözümü
    Aygıt yöneticisine girerek. Ide sürcülerini bul standar IDE sürücüsü dışındakileri kaldır. Standart yoksa hepsini kaldır. Bilgisayarını yeniden başlat donanım bulundu diyecek. Yüklerken ıde sürücüsünü anakartının cd'sinden değil windowsdan tanıt sonra istediğin gibi DVD'de yaz

sorun olursa detayada girebiliriz
    Kolay Gelsin msn: murat@babayigit.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubam -- 5 Mart 2009; 1:02:44 >

• bnmde bir sorunum war yardımcı olursanız dvd bnmde okumuyor ne yaptıysam okutamadım qözü temizledim içinde tozuda temizledim ama nafile

markası : CDRW/DVD SH-M522C

zman ayrdqnz için tşkLer...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11461958/tm.htm burada verilen çözümü bir deneyin ve sonucunu yazın bakalım arkadaşlar belki çözebilirsiniz
  • söylenen her şeyi denedim ve halen aynı durumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.