Şimdi Ara

DVD writer medyayı takar takmaz otomatik açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otomatik açılırdı daha önceleri ,şimdi ise böyle .nasıl düzeltirim yada donanımsalmıdır bu durum..

[email protected](7/24) SLB8V/Zalman7700 Cu/Asus P5Q DELUX/4*1 gb corsair XMS2 800mhz@1000Mhz/MSI 280GTX superclocked/seagate 320Gb 16mb 7200.10/WD cavierblack 1TB/Enermax liberty 500watt/Nec DVD writer/CM stacker810 case
  • Bilgisayarım da dvd üzerinde sağ klik özellikler otomatik kullan sekmesinde otomatik kullanı aktif hale getireceksiniz.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

Bilgisayarım da dvd üzerinde sağ klik özellikler otomatik kullan sekmesinde otomatik kullanı aktif hale getireceksiniz.

yemedi dostum,başka yol biliyorsan önerebilirsin

[email protected](7/24) SLB8V/Zalman7700 Cu/Asus P5Q DELUX/4*1 gb corsair XMS2 800mhz@1000Mhz/MSI 280GTX superclocked/seagate 320Gb 16mb 7200.10/WD cavierblack 1TB/Enermax liberty 500watt/Nec DVD writer/CM stacker810 case
  • dostum yanlış yeri seçmişsin aynı bölümde uygulancak bir eylem seç i işaretleyeceksin.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

dostum yanlış yeri seçmişsin aynı bölümde uygulancak bir eylem seç i işaretleyeceksin.

hiç farketmedi hepsini denedim seçeneklerin, sanırım windows kaynaklı sorun var,yada registry den halledilecek bi sorun var.neyse saol genede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s@ndok@n -- 21 Mayıs 2008; 18:35:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.