Şimdi Ara

DVD VE HD 720P ÇEKİM YABANCI VİDEO KLİPLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arayıpta bulamadığınız yabancı videoları hemde legal ve orjınal dvd çekim olarak yüksek çözünürlükte sömürmek istermisiniz buyrun sitenin linki aşağıda...

LİNK
    http://valtersc.blogspot.com/2007_06_01_archive.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 12 Şubat 2008; 15:54:29 >

• Çok güzel bir blog beğendimn ve ekledim blog listeme..
  • dostum nasıl inidrme yapacagız.Download ddiğim zaman sacma bı sıteye yonlendırıyorr..
  • Legal derken?
  • dowland dediğin zaman site sahibi nereye dosyayı upload ettiyse oranın sayfası açılıyor genelde ben şuana kadar 5 klip indirdim bir sorun yaşamadım.Tabi bana denk gelenler rapiddendi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah2008

Legal derken?

yani illegal değil demek istedim bu forumda illegal link vermek yasak ondan dolayı iyi forumlar iyi sömürmeler...
  • fena site değil saol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv'ye video formatı ekleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verdiğim linkteki siteye şöyle bir baktımda turkiye brazilyayla yarışıyor 2. sırada türkiyeden iyi talep görmüş site herkese iyi forumlar...
  • Up
  • Eline sağlık ancak dosyaların büyük bir çoğunluğu megaupload a upload edilmiş ve ,bu site kullanılmadığı için silinmiş .Bir çözümü varmı bunun acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Eline sağlık ancak dosyaların büyük bir çoğunluğu **** a upload edilmiş ve ,bu site kullanılmadığı için silinmiş .Bir çözümü varmı bunun acaba?

Merhaba sanırım bahsettiğiniz megauplo a d sitesi bu siteye turkiyeden erişim engellenmiş bununda çözümü var tabi araştırdığınızda mutlaka bulursunuz bu yöntemin yasal olup olmadığını bilmiyorum iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 3 Şubat 2008; 11:30:30 >
  • Sitede sadece Dvd değil 720P video bulmakta mümkün arkadaşlar...İyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.