Dershane ortamını artık evlerinize kadar getiriyoruz. Milyarlarca lira harcamadan da üniversiteli olabilir geleceğinizi kendiniz tayin edebilirsiniz. Dershane hocalarının sınıf ortamında dersleri birebir anlatımları ve soru çözümleriyle desteklenmiş, Türkiye'de bir ilk, kalitesi tescillenmiş tam bir hazine.
Öss setimi parçalara ayırıp parça parça satıyorum arkadaşlar.Hangi alandan hazırlanacaksanız bana söyleyin, o alana ait cd leri size satayım. Şu an setimin 2.bölüm fen alan derleri satılmış durumda. Ancak say1, ea1, söz1,ea2 tam dersler mevcut.Ayrıca kitaplarıda çok uygun fiyata vereceğim BİL IQ TÜRKÇE - MATEMATİK - Eşit Ağırlıklar İçin Hap - 147 VCD
BİL IQ ÖSS TÜRKÇE VCD SETİ - 24 VCD + 1 KİTAP + TEST KONULAR
1-Türk Dilinin Genel Nitelikleri 2-Sözcükte Anlam Değişmeleri 3-Cümle Anlamı ve Cümle Yorumu 4-Cümlede Anlatım Yöntemleri 5-Paragraf, Yapı, Konu, Ana Düşünce ve Yorumları 6-Sözcükte Yapı ve Ekler 7-İsim-Zamir 8-Sıfat-Zarf 9-Edat-Bağlaç-Ünlem 10-Eylemler 11-Eylemsi ve Ekfiil 12-Sözcük Öbekleri 13-Cümlenin Öğeleri 14-Cümle Yapısı ve Cümle Türleri 15-Ses Bilgisi 16-Yazım Kuralları 17-Noktalama 18-Anlatım Bozukluğu 19-Şiir Bilgisi 20-Divan Edebiyatı 21-Halk Edebiyatı 22-Batı Etkisinde Türk Edebiyatı
Tanzimat Edebiyatı Serveti-i Fünun Edebiyatı Fecr-i Ati Edebiyatı
23-Milli Edebiyat,Cumhuriyet Dönemi Edebiyat - Batı Edebiyatı
Sıfırı 75 lira, ben 50 liraya veriyorum.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.