Şimdi Ara

Dvd-Rom Okumama Problemi (Dizüstü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba iyi geceler buğün bir arkadasım bilgisayarımı nod32 adında bir virüs programı yüklemek için aldı ve biraz kurcaladı eve geldigimde media playerden müzik dinlemek istedim ama hata verdi sonra bilgisayarım bölümünü actıgımda da dvd room un gözükmedigini fark ettim bilgisayara cd koyuyorum acmıyor vinaptan müzük açıyorum açmıyor ne olmus olabilir bilgisayarıma
    bilgisayarım dizüstü ve acer marka
    teşekkür ederim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dvd rom olayını bilemiycem. winamp ne gibi bir hata veriyor.
  • Adam bilgisayarı bayağ kurcalamış. adama söyle düzeltsin.

müzük olayında driver yanlış yüklenmiş yada silinmiş olabilir.
    hayatı o/c de buna sebep olabiliyo.
    seçenek çok verdiği hatayı koyarsan bizde görelim.

+optik sürücü de ilginç.

kimbilir seninki pc ye ne yaptı. ver format atsın. düzelir.
  • sizede merhaba ..
    Bilgisayarimi acip suraya git:
    C:\Documents and Settings\kullaniciadi/Local Settings/Application Data\
    IconCache.db adli dosyayi silip yeniden baslat bilgisayari
  • müzik sorunu %90 makinenizde ki ses kartınızın sürücüsünde ki eksiklikten kaynaklanıyor.Bir şekilde ses kartınızın sürücüsüne zarar vermiş arkadaş.Optik sürücü olayını tam olarak bilemeyeceğim ancak işi bilen birine temiz bir format attırırsanız sorunlarınızdan kesin bir şekilde kurtulursunuz
  • evet size daha kapsamlı yardım edelim aygıt yöneticisine bakın ses sürücüsü yada başka bi sarı soru işareti varmı başlatı tıklayın çalıştır a dxdiag yazıp tamam deyin bi süre bekleyin aktive etsin ve ses sınamaları yapın sarı soru işareti varsa ses sürücünüzü tekrar yükleyin dx sorun veriyor ise yada takılma vsvs bu işlemi yapalım..directx_feb2007_redist bu bizler için son sürüm bunu indirin ve takip edin zip yada rarlı ise açın ve belgelerime yeni klasör oluşturun ve açılana tıklayın size p.files der siz onu yeni klasöre yönlendirin orara açar ve girin y.klasöre orda bi sürü zipli dosya ve birde setup göreceksiniz setup dan kurulum yapın o nereye kurulması gerektini bilir ve kurulumu takip edin...... yada sistem geri yükleme...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Yazma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    toshiba usb tanımama sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.