Arkadaşlar 1 hafta önce LG markalı DVD-recorder aldım PS3 görüntülerini kaydetmek için.İnternetten izlediğim videoadaki gibi herşeyi yaptım(videodaki dvd-recorder benim dvd ile aynı model) ama record ettiğim görüntü siyah beyaz ve yarım yamalak çıktı.Problem ne olabilir diye düşünürken bi baktımki benim ps3 ntsc-j dvd-r ise PAL.Bu sorun olurmu? eğer sorun bu değilse neyi anlış yapıyorum.
yokmu bilen
up
ya yokmu cevap vericek biri
evet yazdıgınız gıbı eger playstatıonunuz ntsc ve dvd recorderınız pal ıse yaptıgınız kayıt sıyah beyaz olacaktır yapabılecegınız ıkı sey mevcut
playstatıonunuzu vıdeo cıkısından tv nıze baglayın ve tv nızın arkasında vıdeo cıkısı veya scartlarından bırısı out ıse yanı dısarıya goruntu verıyorsa bu sekılde dvd recorder ınıza baglantı yapın(bu sadece aklımdan gecen bır fıkırdır denemek lazım)
2-elektronık malzeme satan formalardan ntsc-pal cevırıcı kutu alıp playstatıonunuzu kutuya takıp ordanda vıdeo cıkısını dvd recorderınıze baglarsanız renklı goruntu almıs olursunuz
quote:
Orijinalden alıntı: eros33
evet yazdıgınız gıbı eger playstatıonunuz ntsc ve dvd recorderınız pal ıse yaptıgınız kayıt sıyah beyaz olacaktır yapabılecegınız ıkı sey mevcut
playstatıonunuzu vıdeo cıkısından tv nıze baglayın ve tv nızın arkasında vıdeo cıkısı veya scartlarından bırısı out ıse yanı dısarıya goruntu verıyorsa bu sekılde dvd recorder ınıza baglantı yapın(bu sadece aklımdan gecen bır fıkırdır denemek lazım)
2-elektronık malzeme satan formalardan ntsc-pal cevırıcı kutu alıp playstatıonunuzu kutuya takıp ordanda vıdeo cıkısını dvd recorderınıze baglarsanız renklı goruntu almıs olursunuz
cevap için teşekkürler.Peki şöyle bir sorum var.Benim recorder hd kayıt yapmıyor yani hdmi çıkışı yok.Mecburen ps3 ü monitöre av kablo ile bağlıyorum ama görüntü 240p oluyor ve inanılmaz kötü oluyor.http://www.youtube.com/watch?v=-B8NuIfuIR8 mesela bu video avermedia dark crystal ile kayıt olunmuş ama yine av cablo ile görüntü kalitesi süper bunu anlamadım ben