Şimdi Ara

DVD-R/RW TANIMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimdeki bir masaüstü bilgisayarı üzerindeki cd sürücüsünü görüyor fakat cd sürücüsünü çıkartıp yerine dvd sürücü taktığımda hem dvd sürücüsünü hem de hdd yi görmüyor sebebi ne olabilir, yardımcı olabilir misiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukanacoglu -- 27 Ocak 2013; 11:57:58 >

• hdd nin ve dvd-rw nin baglanti kisimlarinin resimlerini foruma ekler misiniz?
  • Şu an evde değilim ama bağlantıların doğru olduğundan şüphem yok. Zaten değiştirilen bir bağlantı şeklide yok cd sürücüden çıkan kabloları dvd sürücüye takıyorum hdd ve dvd yi görmüyor aynı kabloları tekrar cd sürücüsüne takıyorum tekrar görmeye başlıyor.. Elimde iki adat masaüstü var diğerinde hem cd sürücü hem dvd sürücü var onda bi sorun yaşamazken neden bu pc böyle birşey olduğunu merak ediyorum..
  • Bende Turkce birsey istiyorum.... zor degil arkadasim var ki bir bildigim bir ogretmek ve gostermek istedigim sey sizden bir sey istirham ediyorum. cok geliyorsa kusura bakmayin rahatsiz ettim sizi..
  • biosu sıfırla dvd yi tak bios üzerinden biosa tanıt
  • Beyfendi yardım etmek istediğinizi bende görüyorum.. Şu an evde olmadığım için resim yollama şansımın olmadığını söyledim ve bağlantıyı cd sürücüden çıkan kabloları dvd sürücüsüne taktığımı söğleyerek anlattım, anlatırkende yabancı dil kullanmadım ve size karşı ters birşey söylenmedi böyle bi cevap vermenize gerek yoktu.. Bu şekilde yardımcı olamayacaksanız resmi görmeden birşey söyleyemem demeniz yeterli olacaktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukanacoglu -- 27 Ocak 2013; 12:23:19 >
  • Lion aklıma dün akşam geldi ama pek ihtimal vermediğim için denememiştim ama eve gidince deneyeceğim..
  • Eger resimden birseyler gostermeyecek olsam fantazi icin mi resim isteyecegim? biosla vs degil master slave ayarlarini yapamadiginizin farkinda degilsiniz. diskinizi master a dvd-rw yi slave yaptirtacagim. simdi evde degilim eve gidince ekleyeyim demediniz sizde. baglantilardan suphe etmediginizi soyluyosunuz.. benim baglantilariniz yanlis cevabim var mi? yani bana benim isimi ogretiyorsunuz sonra da cevap farkli gelince savunmaya geciyorsunuz. Sizden istenenleri verirseniz daha kolay sonuclara ulasilir. Keyfe kedere yardim etmeye calistigimiz insanlarin bu laflari bizi rahatsiz ediyor cidden yardimci olmak isteyenler bakimindan.
  • Kusura bakmayın eve gidince master slave ayarlarını kontrol edeceğim.. Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.