Şimdi Ara

DVD oynatıcı alayım diyorum öneriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.hepsiburada.com/product_evelektronik.asp?dept%5Fid=17651&pf%5Fid=evoraip666

linkte bi tane var, bununla ilgili düşünceniz var mı? Ya da bu aletler için dikkat edilecek noktalar nedir? Bazılarının içinde soğutucu fan varmış acaba bu modelde de var mıdır? Bu soğutucunun katkısı çok mu fazladır sizce? Yani oturup başına en fazla 2 saat film izleriz sanırım... Bu 2 saat içinde meydana gelen ısınma çok mu fazladırki de ihtiyaç duyulur? Yorumlarınızı bekliyorum..

• Soğutucu fan'ın bir DVD "player" içinde ne aradığını bilemiyeceğim. Normal bir DVD player ısınmaz istersen 24 saat film izle. Belki player+surround ampli kombine cihazlarda ampli ısınacağı için fan koymuş olabilirler. DVD player alırken bence dikkat edeceğin noktalar, bildik bir marka olması (Pioneer, Panasonic, Philips vs gibi), multi olması (her bölgenin filmini oynatabilmesi). Sony'lerin bazılarında multi sorunları olabiliyor (RCE-1 denen cins az sayıda dvd'leri gösteremeyebiliyor), o yüzden iyice emin olmadan görüntü kaliteleri çok iyi de olsa Sony alma derim. Pioneer en iyi seçim bence. 444 modeli, MP3 te çalıyor, DVD-R ve DVD-RW uyumlu.

Diğer ucuz dvdler hakkında pek bilgim yok.
  • Bana da Fransadan Abim gönderecek dvd+vcd+mp3+radyo ,burda henüz radyolu yok bildiğim kadarıyla fiyatıda yaklaşık 1260 milyonmuş
    ayrıca abkarada Samsungun bir modeli var dolby 5.1 out mp3 de okuyor 250 milyon galiba
  • DVD DEN once anfiniide iyi seç sona hata yaparsın ona göre daha da dorğrusu sistemi kafanda kur sonra al hata yapınca insan üzülüyo çok.
  • HighEND + 1

Önce anfi yani receiver. Bunların hemen hepsinde radyo da var.
  • erd_eru+1 :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.